Apr 11, 2013

Bag of Love, Unboxing Tea Party

Assalamualaikum
Hi semua

Bag of Love
Dah lama dah anis duk usha website Bag of Love ni tapi disebabkan budget tak berapa nak ada, maka tetap bersabar menunggu masa duit kepuk-kepuk untuk anis subscribe Bag of Love ni
>_<


Bag of Love ni merupakan beauty box/bag yang korang boleh dapatkan setiap bulan, yang memberikan sample produk kecantikan yang berlainan setiap bulan


Korang boleh pilih nak subscribe untuk berapa bulan yang korang nak
1 bulan : RM39.90
3 bulan : RM119.70 + mystery gift
12 bulan : RM478.80 + 13th month for free


The packaging :
Sangat cantik!
Siapa tak teruja nak unboxing Bag of Love ni kan ^_^

Dan berita baiknya, Bag of Love akan mengadakan Unboxing Party!!!
Ini lah peluang yang anis tunggu-tunggu kan

Location : Delectable Su, Paradigm Mall
Date : 27th April 2013


Anis nak join party ni sebab :
1. Kali pertama dapat merasai kegembiraan apabila mendapat kejutan daripada Bag of Love
2.Kali pertama dapat peluang join party untuk review barangan kecantikan
3. Dapat berjumpa beauty bloggers dan berkenalan dengan lebih dekat
4. Dapat berkenalan dengan owner Bag of Love dengan lebih dekat


Check out their facebook : Bag of Love
or


Click here to enter : The Butterfly Project and then click Giveaway

*all picture credit to Bag of Love facebook page

XOxo

11 comments:

  1. worth it ke? mcm mhl sgt je utk pljr.. :(

    ReplyDelete
  2. wahhh ada partyyyy, bestnyaaaaaaa! :))

    ReplyDelete
  3. Wah, bestnye.. Tiap2 bulan dapat supply..

    ReplyDelete
  4. Eeee, bestnya! Nak cuba nasib jugaklah! Wish u luck my dear..! ^_^

    ReplyDelete
  5. eh namee nampak macam ramai je share pasal ni...wee. macam best je !! :D

    ReplyDelete
  6. Wah!! Nampak macam menarik je.. =p

    ReplyDelete
  7. Arfahani arsad : untuk pelajar memang mahal jugak lah bagi anis tapi sekali sekala boleh la..hehehe...tapi setakat ni, bag of love ni lah beauty box paling murah pernah anis jumpa..

    nadia : jom la join, mane tau terpilih :)

    Isabel Diaz : dapat supply kalau kita subscribe.. huu.. huntung la hongkaye kan..hehehe

    boni kacak : nak join jugak ke?

    akma khaeiri : awak dapat invite dah ke? bestnye! harap dapat join ^_^

    rosmiza ali : good luck too :)

    namee roslan : jom la join sekali :)

    Azwar Syuhada : menarik kan :)

    ReplyDelete
  8. saya pun tengah jenguk2 bag of love..baru plan nak subscribe..party tu by invitation or open?

    ReplyDelete
  9. liza razak : party tu by invitation only.. tapi kena join contest die lah, tapi contest baru sahaja tamat.. anis dapat review bag of love ni tapi tak dapat join party.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...