Mar 15, 2013

Video adik Aqiel gelak sakan main ipad

Assalamualaikum
Hi semua

Actually anis dah lama nak share ngan korang video adik aqiel ni
Kelakar gila dia gelak!

Time ni dia dengan adik anis tengah berebut nak taip dekat ipad
30 seconds je
:D


XOxo

7 comments:

  1. ahaha omey betul dia gelak dgn gigi rabbit dpn tu ;p

    ReplyDelete
  2. adik aqiel nie mmg comey giler ar..dengar dia gelak kita pun terasa nak gelak jugak...hahahha

    ReplyDelete
  3. comell.... :D

    jom join.. http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  4. hahahaahha.. terkekek dia gelak.. kelakar tapi comel sangat2.hehee

    ReplyDelete
  5. eeeeeeee comelnya aqiel tuuuu. rasa macam nak picit jee pipi dia. hahahaha.

    kak anis, saya dah follow instag akak. hehehehe. ni instag saya @iniamanina :D

    ReplyDelete
  6. Comellah adik Aqiel.. ini ke adik kak anis, yang akak kata 2 tahun tu?? =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...