Mar 5, 2013

Sepetang beramah mesra dan berbadminton bersama bloggers

Assalamualaikum
Hi semua

Weekend lepas sangat pack!
Sabtu photoshoot, ahad pula ada sesi berbadminton sambil berpot-luck dengan blogger-blogger otai di taman tasik titiwangsa

Disebabkan taman tasik ni memang betul-betul depan kolej anis, pakai pun biasa-biasa je
Hehehe


Antara blogger-blogger yang datang untuk memeriahkan lagi suasana : me ^_^ , kak Iera Kan, Broframestone, Kak Ruby dan suami serta Kak Yana Yassin


Memenuhkan tangki badan dulu sebelum memulakan aktiviti badminton


Inilah kanak-kanak riang


Penat ooo main badminton ni
Penat gelak
Harharhar

Kalau nak tau, kitorang ade buat video harlem shake


Nak tengok video weoll yang agak sengal, click SINI

Hehehe

Segan woo nak kena nari >_<

XOxo

13 comments:

  1. ramai ek datang? seperti nampak Yana di situ...he he he...akak terperasan dari FB Yana ari tu...

    wah best nyer... riadah gitu...

    ReplyDelete
  2. wah bestnya...kat mana ni??tak ajak pom..huhu sedihnya..

    ReplyDelete
  3. best kan dapat join event bersama blogger2 macam ni....

    ReplyDelete
  4. Whoaaa! Bestnya! Saya pun teringin nak main badminton dgn akak :(

    ReplyDelete
  5. mrs eady : syok makan santai2 dengan angin sepoi2 bahasa

    farah waheda : tak lah ramai mana, 6 orang je tapi tetap happening.. ha'ah, ada kak yana :)

    aliyaa : kat taman tasik titiwangsa, kuala lumpur dear..hehehe.. sorry2, ni anjuran broframestone..

    hiumaira : tak delah.. anis punya dark circle teruk gila kowt... huuu

    nory : best2, boleh sembang2 pasal blogging sambil2 belajar dari blogger2 otai..hehehe

    amalinalee : meh le datang taman tasik titiwangsa, dekat je ngan tempat akak.. tapi akak xde racket.. muahaha!

    najihahfara : seronok ^_^

    ReplyDelete
  6. Anis...

    Ada yang cakap, comel je tengok anis menari dalam video tue :)

    ReplyDelete
  7. bro : bahaha! tak reti menari, main hentam je.. jadi lah cenggitu... hahaha

    ReplyDelete
  8. Bestnya men badminton :DDDD Saya selalu main dengan family mlm-2. (^.^)

    ReplyDelete
  9. Lain kali kita boleh lepaking main badminton lagi kan.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...