Mar 6, 2013

Anis in Hijabista Mac 2013

Assalamualaikum
Hi semua

Minggu lepas kalau tak silap anis, ada seorang blogger inform anis dekat fb page yang anis masuk majalah Hijabista keluaran mac 2013
Excited iolls nak beli magazine ni tapi kedai yang biasa anis pergi tu tutup sebab under renovation
Huuu ;(

Semalam baru dapat beli majalah ni and here i am
Dalam ruangan lensa


Tak sangka gambar tu terpilih
Padahal main taram je warna baju time tu
Colour block lah konon nya
Harharhar

Anis tak sempat lagi nak belek-belek magazine ni sebab sekarang busy
Ada masa nanti anis baca and share ngan korang ape yang menarik k ^_^
XOxo

12 comments:

  1. Bangga kan...
    AJ masuk ruangan seciput dalam rapi pun bangga kejap..
    ehheheh..

    ReplyDelete
  2. fewti. artis selalu masuk media :p

    ReplyDelete
  3. bertuahnya dia,,jelly kiterr,,haha

    ReplyDelete
  4. siti rohaida : nampak gemuk kan.. hehehe

    AJ : tak kesah la ciput mana pun, tetap bangga..hehehe

    hanida moss : pewit pewit!

    Nory : fofular lah sangat.. harharhar

    aliyaa : rezeki.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Haah. Siap tunjuk dkt kwn.. :p HAHA.. Cantik <3

    ReplyDelete
  6. aaa lamanya tak datang sini. huhu. rindu, hmm wah kelasssss kak anis. hihi.

    ReplyDelete
  7. indah mulya : thanks ^_^

    cik ainaa : awak tunjuk kat kawan awak ke? maluw2 >_<

    nurul amanina : rindu sape tu? hehehe

    arfahani arsad : tq :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...