Feb 4, 2013

Officially 22

Assalamualaikum
Hi semua

Semalam, 3 Februari 2013, genap umur anis 22 tahun
Alhamdulillah, masih dipanjangkan umur :)


Tepat pukul 12 malam semalam, ada orang tu call and wish me a very happy birthday and he made me a song
A very2 lovely and sweet song made by him
I'm so thankful for the priceless gift I ever had
Thank you so much <3

Another gift that I think priceless is being featured in Utusan Malaysia as Blogger Pilihan .COM

Alhamdulillah and thank you for everything ^_^

As usual, I will received a bunch of wishes at my facebook wall
Nasib baik ada facebook nak ingatkan korang semua untuk wish anis kan kan.. Hehehe :p
Apa-apa pun thank you so much untuk semua yang wish birthday dekat anis dan juga mendoakan anis
MayAllah bless all of you

Bila dah umur 22 tahun ni, tak kesah la birthday sape2 pun mesti terselit ucapan semoga cepat bertemu jodoh tak pun semoga cepat kawen
Hamboi, gelenya (gatal) ngat kawan2 anis ni
Hahaha

Kat rumah anis, tak ade celebrate apa-apa pun
Kalau birthday adik2 baru sambut, yang dah besar ni xde ape pun
Sedih pulak tetiba
Nak jugak merasa orang bagi rainbow cake
LOLOL!


Tak pe lah, ada rezeki dapat lah merasa rainbow cake ni kan

Jom layan lagu Taylor Swift : 22
Taylor Swift - 22 (acoustic live)

XOxo

14 comments:

  1. sape yg wish 2..yg tersayang yer..hehe^o^, soo sweeet....

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday akak :)

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday akak :)

    ReplyDelete
  4. Indah and iyka : terima kasih :)

    ReplyDelete
  5. Maaf lambat anis, happy birthday. May Allah bless you and have a blast one :)

    ReplyDelete
  6. epy belated bufday! :)

    fyqa bln 10 ni bru 22.. lmbt lg kan so lmbt lg lah nk mkn kek huhu

    ReplyDelete
  7. Najihahfara : tq :)

    Princess Feyqa : tq dear :) olor.. Sabar menunggu hari makan kek k ^_^

    Luqman : tq :) eh, sebaya rupanya kita..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...