Feb 21, 2013

Nuffnang premiere screening : Beautiful Creatures

Assalamualaikum
Hi semua

Beautiful Creatures atau mengikut subtitle : Makhluk Anggun
LOL!

Semalam (20 Februari 2013) anis ke Paradigm Mall untuk premiere screening cerita Beautiful Creatures
Thanks a lot to Nuffnang for the invitation and i had so much fun watching this movie ^_^

Genre cerita ni ialah fantasy and most people say macam twilight, maybe sebab manusia bercinta dengan bukan manusia
Haa..
Tapi bagi anis cerita ni lain dari twilight
And seriously, cerita ni sangat best
Kalau korang minat cerita-cerita fantasy macam anis, korang patut tengok cerita ni
Orang yang tak minat cerita twilight pun suka tengok cerita ni!
Haa...


Release date : 21 feb 2013 iaitu hari ini!

Sedikit sinopsis tentang cerita ni : basically ianya pasal manusia bercinta dengan witch atau they call themselves as caster

Lena is the caster (heroin) while Ethan is the human (hero)

Lena ni pelajar yang baru pindah ke sekolah Ethan
Tapi semua orang kat bandar tu cakap yang Lena ni dari keluarga ahli sihir yang amalkan dark magic
Well, it is true!
Lena ni tinggal dengan pak ciknya yang juga seorang caster
Senang cerita, memang keturunan mereka ni adalah caster
Tapi pada hari jadi yang ke-16 tahun, mereka akan ditentukan untuk jadi dark caster or light caster

Mengikut keturunan, nenek moyang sehingga lah ke mak Lena ni dah jadi dark caster
Tapi pak cik Lena tak nak jadikan Lena dark caster sebab Lena mempunyai power yang sangat kuat berbanding caster yang lain

Untuk menjadi light caster, Lena perlu lakukan satu pengorbanan
Pengorbanan ape?
Nak tau sama ada Lena jadi jahat atau baik?
Jom tengok Beautiful Creatures!

Trailer :


My outfit for yesterday :


Plain shawl : Paisley Paradise
Pink blouse : Orkid
MNG Beg : Ruffles & Ribbons
Jeans yang dah lama dibeli :p

Tak nampak pulak kasut
Huhuhu

XOxo

4 comments:

  1. Najihahfara : sememeh je ni.. Huhuhu

    ReplyDelete
  2. bace jalan crite macam bes jer..akma mmg suka tengok cite2 fantasi nie..nak kena tengok nie...hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...