Feb 20, 2013

IzzEll Hijabista

Assalamualaikum
Hi semua

Lama benar anis tak menulis entry
Last week anis dah start new sem
Tapi last week tak banyak class pun... tapi boleh dikatakan hari-hari keluar
Nak buat macam mane, cafe tutup ;(
Terpaksa lah beli makanan kat luar yang super mahal
Duit yang berkepuk-kepuk pun boleh jadi kering kontang
Nasib baik ada orang tu boleh bawak anis keluar makan
Nak delivery? Mampos nak bayar charge delivery
Lepas tu takkan hari-hari nak makan fast food =_="
Hewhew
*biasa lah tekak orang Melayu, tak boleh kalau tak makan nasi >_<

Selain busy keluar makan dan melagha, anis juga busy jadi model tak bertauliah
Hahaha
Saje cuba nasib disamping nak cungkil bakat terpendam :p

Terima kasih kak Dhira sebab sudi jadikan anis talent akak :)

Kali ni anis jadi model bagi butik online : IzzEll Hijabista



Ini adalah koleksi tudung NurKasih

Anis suka tudung ni sebab awning senang terbentuk dan kainnya tak terlalu nipis dan sejuk bila dipakai
Design pun cantik-cantik
Curlass ioll sekejap
Hehehe

Ini pula koleksi kain digital yang ada diamond meghelip tu
Kalah mak datin tau
Hahaha


Mana nak dapatkan tudung NurKasih dan kain digital ni? Jom cepat terjah Facebook IzzEll Hijabista
Untuk order, korang boleh isi Order Form
*ioll tau yang tolong kak Dhira buat order form
Pening kepala ioll cari tutorial nak letak order form dekat facebook tapi last2 jadi jugak. Alhamdulillah... ^_^

Kalau korang nak tau, kak Dhira sendiri yang make up anis
Kak Dhira ni juga Freelance MUA
Kalau korang nak buat tempahan make up dengan Kak Dhira, korang PM je kak Dhira dekat facebook :)

Facebook kak Dhira : http://www.facebook.com/Dhirasweetfingerstouch
Or
inbox/Sms/CAll : 019-3526528

Servis:

Mekap untuk dinner
bertunang
nikah
bersanding
photoshoot
dll event


Happy Shopping

P/s : Ada mana-mana butik online nak jadikan anis model? Jangan segan silu nak contact anis, email to anis_athia@yahoo.com
Or
PM je dekat facebook page anisempoi.com
XOxo

8 comments:

  1. diorg pun baru mula online bisnes ye anis? =)

    ReplyDelete
  2. Kak lily : yup :)

    Najihahfara : tehee >_<

    ReplyDelete
  3. tudung pun cantik...orang yang pakai pun cantik... ^_^ gorgeous sis...

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya dalam bidang modeling ya.. ^_^

    ReplyDelete
  5. cantiknyer tudung.. kamu pon cantik sgt as model :)

    ReplyDelete
  6. lain muka anis.. nampak matured tapi cantik! :) goodluck in modelling eh.

    ReplyDelete
  7. Farah waheda wahid : thanks ^_^

    Lokman : thank you :)

    Pink velvet : terima kasih ^_^

    Hanida moss : tq sis :) nampak matured kan tapi hakikatnya... Hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...