Feb 3, 2013

Head to toe pakaian untuk photoshoot utusan

Assalamualaikum
Hi semua

Kan semalam anis masuk paper Utusan Malaysia
Ramai pulak yang search blog anis
Hehehe
Thank you :)
Ada yang search dengan keyword : blouse anis athia dalam utusan 2 Februari
Ramai yang nak tau kat mana anis beli blouse tu kan?
Okey2, meh anis nak share ngan korang
Actually sebelum ni anis dah ade bagitau dalam entry InstaFamous tapi dalam entry ni anis akan ceritakan dari head to toe

Blogger Pilihan .COM-Utusan Malaysia
2 Februari 2013


Tudung halfmoon with beads : Farahanis Islamic Fashionita
Fishtail Peplum Pastel Blue blouse : Padieka.com
Seluar jeans putih : beli dekat Time Square kalau tak silap.. Hehehe
Duet Flat W Raspberry shoes : Crocs
MNG Tote Pink bag : Ruffles and Ribbons

Click pada nama online shop yang anis dah link kan tu
XOxo

15 comments:

  1. Congrats, Dr.Anis! Seronok dapat masuk paper....

    ReplyDelete
  2. Luqman : tq :)

    Shaza : tq! First time ni masuk paper. Hehehe :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Cinta hazanis : sama ek? Tapi FL lagi cantik anis rasa.. Hehehe

      Delete
  4. tahniah..cantik baju tu kan..berjaya grab kan untuk my wife ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Phat : terima kasih :) wow! Suami yang cekap! Beruntung isteri.. Hehehe

      Delete
  5. salam perkenalan...

    http://cintacintahatiku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. tahniah dik..msuk paper bakal doc ni.. =)

    ReplyDelete
  7. AmirahSM : tq, insyaaAllah.. Amin :)

    ReplyDelete
  8. alalaaa cantik sgt awk ni..
    baju pun cantik..
    everything goes well dlm ni ;)

    ReplyDelete
  9. Hanida moss : tq so much gorgeous! :)

    ReplyDelete
  10. anis pkai size ape fishtail peplum ni???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...