Feb 21, 2013

Crazy Potato

Assalamualaikum
Hi semua

Anis memang suka gila makan fries
Boleh dikatakan hari-hari anis beli fries dekat cafe

Semalam time anis pegi premiere screening Beautiful Creatures (read a review here : http://www.anisempoi.com/2013/02/nuffnang-premiere-screening-beautiful.html), anis tertarik tengok stall Crazy Potato
Decoration stall ni ala-ala kedai dekat London
Tengok la packaging dia, cantik!


Snap gambar guna app baru download : Fisheye
*ni dah makan separuh, sebab tu nampak sikit.. Hehehe


Yang anis makan ni nama dia Lady Marmalade (RM8.80)

Bagi anis sos Lady Marmalade ni agak manis
Tapi fries dia besar panjang dan sedap!
Habis satu bekas tu anis makan :D

Anis ni sebenarnye jenis makan fries tak cicah sos
Anis memang suka makan fries semata-mata je
Hewhew

Lepas ni anis rasa nak cuba London Chips lah pulak, sebab yang tu takde sos
Hehehe

Kat bawah ni menu Crazy Potato


Location Crazy Potato :
- 1Utama Shopping Mall Old Wing LG floor
- The Gardens Mall LG floor
- 1Shamelin Mall 4th floor
- Sunway Pyramid Shopping Mall
- Berjaya Times Square 1st floor
- Plaza Gurney Penang
- 1st Avenue Penang

Facebook : www.facebook.com/mycrazypotato

Website : http://www.crazypotato.uk.com/

XOxo

4 comments:

  1. crazy potato memang terbaikkkkkk sgt. akak pun gilakan fries! hehe

    ReplyDelete
  2. laaa baru tahu kak Anis suka makan fries. hihihi. terliur saya tengok U.U

    ReplyDelete
  3. Amanina : akak pun teringat-ingat dekat fries ni.. Nanti nak pegi beli lah dkat time square.. Heehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...