Feb 2, 2013

Blogger Pilihan .COM Utusan Malaysia (2/2/13)

Assalamualaikum
Hi semua

Dalam entry InstaFamous anis ada cakap tentang temu ramah dan photoshoot kan, actually ianya temu ramah oleh wartawan .COM dari Utusan Malaysia
Alhamdulillah, rezeki yang tak disangkakan
Anis telah terpilih untuk mengisi ruangan Blogger Pilihan untuk Utusan Malaysia keluaran 2 Februari 2013 dalam sisipan .COM
Jom2 beli Utusan Malaysia hari ni!
Hehehe


Muka depan sisipan .COM dalam akhbar Utusan Malaysia


Maluw maluw!
Tak gheti nak posing2...
>_<
*kalau ada yang nak tau baju tu anis beli kat mana, boleh baca entry ni : http://www.anisempoi.com/2013/01/instafamous.html

Terima kasih En Amirul sebab sudi pilih blog anis
Maaf kalau ada kekurangan

Alhamdulillah, bersyukur sangat2...
Ni dah kira early birthday present
Esok birthday anis, jangan lupa wish yek!
Bahaha!
XOxo

18 comments:

  1. Replies
    1. Leeza, Hanida, Kekapas Berceloteh, Syuhada, Mizz Erma, Nabila and Lily : thank you <3

      Delete
  2. ok sorang lagi dah jadi artis masuk paper.. congrats dear :>

    ReplyDelete
  3. wah, masuk paper? cayalah..hehe pape pon, tahniah tau..=D blaus pon cantik..

    ReplyDelete
  4. congrats kak ! terus follow sini .. hehe =) and happy birthday to you too .. =)

    ReplyDelete
  5. nak tahu tak..onie paling takut nak jumpa doktor gigi,hehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah sis anis !! baru je selak paper .. :) heheh.. terjah !!

    ReplyDelete
  7. Happy birthday Anis. Anda memang cantik.

    ReplyDelete
  8. Alia : tq so much dear <3

    Onie : dulu anis pun sama. Tp sejak jadi student dental, anis semngat nak jumpa dr gigi sebab nak gg sihat dan cantik supaya nanti dapat encourage patient untuk jaga gigi dengan baik :)

    Azwar : tq and welcome to my blog :)

    ReplyDelete
  9. Abang ensem wish bday kat kita lah! Woot woot!

    Sherlyanna : tq :)

    ReplyDelete
  10. akma da bace keratan akhbar tu..tahniah anis...^o^ n hepi besday!!

    ReplyDelete
  11. tahniah! hh ada smpan paper ni..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...