Jan 9, 2013

Mustafa Jones Burger Bakar

Assalamualaikum
Hi semua

Actually ni cerita tahun lepas tapi nak cerita jugak! Eh!
Hahaha
Boleh pulak terlupa nak share ngan korang pasal burger bakar ni
Ampun ye ibu2 bapak2 =_='

Ini kali kedua anis merasa beef burger mustafa jones ni tapi waktu first time dulu-dulu anis selsema, so tak dapat lah nak merasa dengan betul...
Kali ni dapat merasa beef burger mustafa jones ni yang sedap dan daging nye yang sangat la juicy
Tengah duk cerita ni teringat-ingat pulak rasa burger bakar ni yang sedap!
Mengidam lah pulak, eheh!


Nampak macam kecik tapi bagi anis makan satu burger ni dah cukup mengenyangkan
Daging nya sangat tebal dan rasa nye sangat juicy
Roti nya pula sangat rangup di luar, lembut di dalam
Yang paling special burger bakar mustafa jones ni adalah sos yang digunakan kerana sos yang digunakan diimport khas dari USA, negara asal Mustafa Jones

Selain burger bakar/beef burger ni, ada juga makanan western yang lain seperti ribeye steak, famous MJ BBQ beef ribs, grilled chicken sandwich with cheese, BBQ lamb shoulder, BBQ chicken wings or drumstick, beef kebab dan lain-lain

Kat bawah ni pula Hot Dawg dan juga fries yang ditabur dengan special spice





Nampak tak licin anis makan burger bakar
Anis kalau sedap memang anis akan habiskan jugak
Kalau tak kena dengan selera memang payah benor nak menghabiskan makanan tu

Kalau nak tau, mereka juga menawarkan khidmat catering dan pelakon kacak Aaron Aziz juga pernah menggunakan perkhidmatan catering mereka ni

Mereka juga pernah masuk dalam rancangan Jalan-jalan Cari Makan (JJCM), hosted by Iqram Dinzly

Kalau nak tahu, Mustafa Jones ni lah yang mula-mula trending kan burger bakar di Malaysia

Kalau korang nak merasa kesedapan burger bakar MJ ni, boleh la ke :
B1-G-3 Jalan Taman, Pusat Komersil Gaya,
Pusar Bandar Melawati, Kuala Lumpur.
Contact no : 012-204 6486 / 017-252 6610
Email : flavormalay@gmail.com

Nama restoran tu adalah Warung Kayu Manis
Mustafa Jones kira partner dengan owner restoran Warung Kayu Manis ni, jadi mereka berniaga ni restoran yang sama
Jangan confuse pulak bila sampai sana nanti ya :)

P/s : Pada hari Isnin (7 januari 2013) lepas, anis masuk Wanita Hari Ini (episod 5 untuk tahun 2013)
sebagai wakil model untuk online shop Norzi Beautilicious House, nanti anis update
Kalau rajin tengok lah kat tonton rancangan Wanita Hari Ini episod 5 untuk tahun 2013
XOxo

5 comments:

  1. sedapnya. tengok gambar pun dah boleh tau sedap ke tak. hihi

    ReplyDelete
  2. Hehehe.. Cuba la burger bakar MJ ni.. InsyaAllah sedap seperti dalam gambar.. Hehehe

    ReplyDelete
  3. huwargh... awak berjaya membuat saya kelaparan..hahahaha.. sedap nya tengok burger tu... adoiyai..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...