Jan 29, 2013

InstaFamous

Assalamualaikum
Hi semua

Alhamdulillah, anis dah selamat sampai rumah di Kelantan
Home sweet home!
Actually anis start cuti dah lama dah tapi atas sebab-sebab tertentu anis stay a little bit longer dekat kolej
One of them sebab nak pegi majlis pertunangan kawan anis pada hari ahad lepas dan satu lagi sebab anis ada sesi temu ramah dan juga photoshoot
Temu ramah ape?
Rahsia!
Sampai masa nanti anis gitau korang ^_^

Pada hari kawan anis tunang, anis pakai baju kurung peplum lacey lana dari minazboutiquestudio.com
Ramai yang cakap baju tu cantik dan memang anis tak nafikan baju-baju rekaan minazboutiquestudio.com memang cantik

*more pictures in this entry : http://www.anisempoi.com/2013/01/e-day-of-my-friend.html

Pada hari temu ramah dan photoshoot pula, anis pakai fishtail peplum dari padieka.com


Tak sangka ramai yang like gambar anis ni dekat facebook dan juga instagram
Terasa famous sekejap!
Hahaha
Sekejap je hokey... Hehehe

Ramai yang sukakan fishtail peplum ni dan anis pun suka gila-gila dengan fishtail peplum ni
FYI, padieka.com dah banyak kali restock baju ni tapi permintaan makin lama makin banyak
Bila update je, tak sampai 5 minit dah sold out
Nanti kalau padieka.com update lagi anis nak grab warna purple pulak
Harap-harap lah dapat >_<

Segan sebenarnye nak bagitau tapi nak jugak bagitau
Knape tajuk entry kali ni instaFamous?
Nah tengok brape ramai like gambo anis dekat page padieka raccolta


Dekat instagram padiekaraccolta


Dekat facebook anis


Dekat instagram anis


Segan pulak >_<
Tiba-tiba famous
Bukan orang suka tengok anis, semua pakat duk berkenan dengan baju fishtail peplum tu
Sangat cantik hokey!
Nak dapatkan baju cantik-cantik macam ni? Mai pakat terjah padieka.com
XOxo

18 comments:

  1. cantiknyaa baju yang bawah tu. suka sgt dgn kombinasi dua warna tu. nampak sejuk mata memandang...

    http://superwomanizer.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. wahhh bestla... jadi famous sekejap. hehe..


    btw baju tue mmg cantik. :)

    feel free to visit my blog! :D

    ReplyDelete
  3. Lawanya fish tail peplum tue...terus jatuh cinta dgn baju tu...:)

    ReplyDelete
  4. Brader : tehee >_<

    Maryayasazalli : Anis pun suka dengan gabungan warna pastel blue n pink tu.. Nampak soft jek.. Hehehe

    Misz Mieza : xde lah.. Biasa2 aje :)

    NabByla, Syuhada, Lyaa n Shaza : Anis pun suka dengan design baju ni. Cantik sangat ^_^

    ReplyDelete
  5. bju lawa nyaaa. tdung akak yg biru atas kepala ada batu2 tu beli kt mna ek?

    ReplyDelete
  6. Ummu aiman : akak beli online, dekat facebook page : Farahanis Islamic Fashionita :)

    ReplyDelete
  7. Najihahfara : terima kasih, alhamdulillah >_<

    ReplyDelete
  8. Newspaper hari ni, membawa sy kesini.. Serius cantik la baju ni.. Tertanye2 jugak bile tgk pic kat paper td.. =) manis je anis pakai bj ni..

    ReplyDelete
  9. Dila bahar : welcome to my blog and thank you ^_^

    ReplyDelete
  10. Nur Farahin Che Nordin : dua2 baju kat atas tu size s :)

    ReplyDelete
  11. memang cantik pn. banyak kali nak beli mmg asyik sold out jer
    geram rasa
    hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...