Dec 28, 2012

Second call for casting

Assalamualaikum
Hi semua

Korang dah join giveaway anis? Kalau blom, terjah entry INI cepat2!
22 pemenang akan dipilih!

Seronok betol weekend lepas balik rumah, sebab boleh chill out dengan family pastu adik aqiel pulak bertambah nakal
Aaaaa miss my little bro ;)

Anyway, entry ni bukan nak cerita pasal cuti2 kat rumah hari tu tapi nak habaq kat hampa yang anis dipanggil untuk buat casting kali kedua di red house talent
Red house talent ni jugak lah yang buat casting semasa casting Hijabista hari tu

Cerita nye macam ni, semalam anis dapat call from Sharon untuk datang ke office red house talent
At first memang anis tak tau kena buat casting lagi sekali tapi malam semalam gigih stay up untuk prepare sikit2 for casting
Kowt2 la kan tiba2 kena jadi pengacara ke... Haaaa

Maka hari ni buat pertama kali jejak red house talent punya office
First word, NICE!
Location office ni memang best lah sebab area perumahan
Dari luar dah rasa macam best, bila masuk je office terus macam, WOW!
Office yang sangat best sebab tak rasa macam duduk kat office, it is like a home :)

Sesampai je kena isi borang dulu pastu terus masuk meeting room untuk di-interview
And guess who is interviewing me?

Tadaa!


Kenal tak sape ni?
Kalau dulu2, time muda2 tak baligh lagi, memang selalu lah tengok 3R
Memang best la!
Ingat lagi tak pengacara sweet ni, sis Tini :)

Terkezut tau iolls bila masuk meeting room tiba2 yang tengah tunggu tu sis Tini
Excited dan cuak semua ade lah
Tapi sis Tini ni sempoi2 je, interview macam sembang2 dengan buddies
So kurang sikit lah rasa nervous tu.. Haha :p

Ohye, other than interviewing, anis kena jadi pengacara tipu2 pastu kena berlakon
Aaaa memang anis rase anis takde bakat nak berlakon =_='
Tadi, anis kena berlakon konon2 anis tengah balas comment seorang blogger yang demanding nak sangat2 flower crinkle shawl yang anis buat giveaway tu
Memang anis tak tau nak buat expression macam mane tapi buat2 macam benda tu real je lah..
So, act macam natural...
Memang anis tak tau langsung lah teknik2 nak berlakon ni... Hahaha :D

Before leaving, harus lah ambik2 gambar together2
Gambar kat atas, anis dengan sis Tini tu snap time dah nak balik
Ini pulak Sharon yang anis cakap sebelum ni


Hari ni anis pakai peplum blouse, bought at Wangsa Walk dan shawl tu beli dekat Tropicana City Mall

Ini pulak gambar sis Tini post dekat instagram
Time ni tengah berlakon balas2 comment >_<


Sumpah, nervous gile time nak buat hosting dengan berlakon... Hew2
Ape2 pun, anis rasa best sangat sebab diberi peluang untuk buat casting, experience yang sangat2 meaningful :)


XOxo

9 comments:

  1. wah,, bestnya!!!!! jumpa artis tu,, top 10 blogger,, peewiit :D

    ReplyDelete
  2. Memang tak sangka dapat jumpa sis Tini ni :)
    top 10 blogger time Digi WWWOW Award hari tu..huhuhu... >_<

    ReplyDelete
  3. dahsatnya anis..congrates and goodluck dear

    ReplyDelete
  4. Miss sue : hehehe :)

    Najihahfara : terima kasih, tapi tu pun tak tau lagi dapat ke tak.. Doa2 kan lah untuk anis ye :)

    Kak zuriey : dahsat angat kew? Hehehe.. Tq akak and doakan anis ye :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...