Dec 30, 2012

Makan-makan di IKEA

Assalamualaikum
Hi semua

Pada satu ketika dulu, waktu IKEA baru lagi bukak, ramai yang dok heboh meatball kat IKEA ni sedap
Tapi!
Baru hari ni anis dapat merasa kesedapan meatball IKEA


Bagi anis meatball ni okey la, sedap jugak...
Nak kate sedap gila tu macam tak je >_<
Tak tau la kalau korang kan... Huu
Yang menambahkan kesedapan meatball ni maybe kuah tu kowt....
Sedap ke tak sedap ke, habis jugak sepinggan tu anis makan... LOL!
Harga untuk 10 ketul (ke biji?) meatball ni RM10 bersama dengan fries

Selain meatball, anis try fish and chip, harga 12 hinggit bersama dengan fries
Anis suka fish and chip ni
Rasa die macam fillet-o-fish mcd


Disebabkan hari ni anis tak makan lunch, maka nafsu makan tu membuak-buak!
Kalau boleh semua makanan yang ade kat situ anis nak cuba

Next, anis makan chicken wing


Chicken wing ni pun sedap
Lagi sedap kalau makan time panas2
Tapi kalau time korang dapat tu macam dah sejuk, don't worry sebab ada disediakan microwave untuk korang panaskan makanan korang
Terasa macam makan kat rumah ^_^
Harga 2 ketul chicken wings ni RM4

Next, chocolate almond cake


Cake ni sedap!
Suka gila chocolate cake, bila ade almond tu die macam lagi urmph!

And last but not least, salmon (yang ni bukan makanan anis)


Walaupun bukan makanan anis, tetap nak merasa sikit kan
Bagi anis, salmon ni okey lah...
Not bad

Hari ni outfit yang anis pakai agak serabut sikit
Colour macam tak match langsung tapi peduli ape, hentam saja lah :p



Tudung : Paisley Paradise
Long sleeve tshirt : Dorothy Perkins
Kimono cardigan : Time Square
Skirt : Dalzbuttoncraft
Beg : Bonita

XOxo

10 comments:

  1. Nyum nyum sedapnya. Terliur la pulak. Hehehe, comel la kak Anis :)

    ReplyDelete
  2. Nurul atiqah : >_<

    Onie : anis pun rasa kek die better than meatball tu.. Hehehe :)

    ReplyDelete
  3. rasanya meatball tu kekuatan dia tang kuah tu je.hehehe..

    ReplyDelete
  4. Najihahfara : tenkiu :) cardigan tu anis beli dekat Time Square... Nak pakai cardigan tu punya pasal, yang lain smue hentam kromo je.. Hahaha

    Boni kacak : tulah.. Anis pun rasa macam tu...

    ReplyDelete
  5. Ramai yang memberi maklum balas Meat Ball Ikea sedap. Saya dan keluarga belum pernah mencuba selain Karipap yang dijual oleh Ikea.

    ReplyDelete
  6. Ohye, karipap kat ikea pun sedap jugak, besar dan inti die padat... Terlupa pulak pasal karipap ikea.. Hehehe :)

    ReplyDelete
  7. owh sedapnya, teringn nak merasa makanan ikea. tp x taw jalan ke sana. huhu.
    nice dress babe!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...