Dec 7, 2012

Electric blue + light purple day

Assalamualaikum
Hi semua

Hari rabu yang lepas anis ke MidValley
Ingatkan weekdays tak ramai orang, tapi... Parking semua FULL!
Dekat sejam jugak cari parking
Tak tau kenape ramai sangat orang pegi Mid...
Year End Sale maybe?
Huuu....

Anis ke MidValley semata-mata nak beli bracelet dekat booth AllKinds of Everything, berdekatan dengan FOREVER 21
Ingat lagi tak anis ade post pasal bracelet sebelum ni?

My bracelet (dan jam swatch yang baru ditukar tali nye) :p


Booth AllKinds of Everything @ MidValley


Banyak bracelet cantik2 dekat sini
And the owner Akoe is so friendly :)

I bought this bracelet for my sister for her birthday next week


And also this cute birthday card, bought at Memory Lane








Sweet tak? Teheee ^_^

On that day, I wore new square hijab by Paisley Paradise and also new blouse bought at Time Square for only RM19!

XOxo

7 comments:

  1. bracelet tu cantik..Birthday kad tu pun comel..:)

    ReplyDelete
  2. cantik bracelet tu...akk pun suka pg midvalley. tapi klw nak parking senang haruslah pegi pagi pagi..

    ReplyDelete
  3. Cantik kan bracelet tu :)
    Lain kali kena pegi awal2 lah nampak nye.. Mid yang besar tu pun boleh FULL.. Huhuhu

    ReplyDelete
  4. Sekarang nie memang ramai orang gila kan pakai bracelet nie kan anis. Cantik

    ReplyDelete
  5. Antara orang yang gila kan bracelet tu is me :)
    Inspired by Taylor Swift.. Hehehe

    ReplyDelete
  6. wah..none makeup pun cun jugak ye dia..hehehe

    ReplyDelete
  7. Eh, mane tau anis tak make up? Hehehe :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...