Nov 21, 2012

Unwordless Wednesday

Assalamualaikum
Hi semua
Lama tak update blog kan2...
Padahal baru tadi post entry untuk wordless wednesday (gambar adik aqiel yang camwhore)
Semalam anis ke Time Square untuk tengok movie Istanbul Aku Datang
Cerita ni best! Kelakar and sweet :)
Plus, cerita ni buat kat istanbul, environment kat istanbul nampak cantik sangat... Teringin pulak nak shoot gambar kahwin kat istanbul macam dalam cerita tu... *angan2
Sape yang belum tengok lagi, sila2 ke cinema berdekatan :)

Disebabkan minggu lepas anis cuti midsem, bahang kemalasan tu terasa lagi
Ingatkan hari isnin je monday blues, ni dah sampai rabu pun dok blues lagi...
Hadoi!
Alang2 bangun lambat tak pegi class, moh la kita selesaikan apa yang dah tertangguh....
Nak basuh baju, kemas bilik, buat revision dan blogwalking blog2 follower anis
Ingatkan balik cuti haritu boleh la nak buat segmen minggu blogwalking ke blog follower tapi broadband pulak kena potong... Teheee...

Bila dah terbangun lambat, aura malas tu lagi lah membuak-buak, jadi anis mencari semangat nak mulakan hari baru ni dengan ambik gambar budak bushuk ni, edit2, dah! siap satu profile picture baru.... :p

#PrayforGaza

Sekarang ni kalau tengah duk suka2, tapi bila teringat tentang mereka di Gaza, terus rasa sebak...
Kenapa lah di zaman modenisasi macam ni pun nak perang2....
;(

Ohye, semalam anis pakai square hijab by Paisley Paradise
Cepat terjah page mereka sebab tudung2 yang mereka jual cantik2 dan murah :)


Ni pulak budak bushuk pakai shawl from Paisley Paradise

XOxo

5 comments:

  1. "Palestin aku datang".. ada x dorang nak wat movie mcm tu? hehe..

    ReplyDelete
  2. Aretikz la yang buat movie tu... Kalau ada, mesti penuh dengan rasa belas kasihan dan keinsafan... Idea yang menarik :)

    ReplyDelete
  3. Kak nurul, muka budak tak mandi lagi.. Hahaha :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...