Nov 11, 2012

Fatin Liyana bagi voucher dekat saya :)

Assalamualaikum
Hi semua
Niat di hati nak update blog semalam tapi semalam anis agak penat sebab baru sampai kelantan
Penat duduk dalam train yang tiba-tiba rosak dan blackout, serious rasa seram time blackout tu
Rasa macam Voldemort datang cari Harry Potter... Ngeh2 :p

Hari Jumaat yang lepas, sambil-sambil menunggu orang, anis bukak Nuffnangx sebab nak tengok update kat blog Fatin Liyana
Tiba-tiba ternampak nama anis terpampang kat entry FL
Memang anis tak sangka anis menang voucher crocs dari Fatin Liyana
Serious anis bersyukur dan berterima kasih dekat akak Aten sebab pilih anis :)
Alhamdulillah...

*kenapa lah time aku excited mesti ambik gambar kepala kalau boleh nak senget 90 degree =_=

Hari jumaat tu jugak cepat-cepat anis cuba contact kak Aten untuk jumpa sekejap dan ambil voucher yang anis menang tu
Terpaksa rushing sebab due date voucher 18 november ni!
Dan minggu ni anis kat kelantan
So, hari ahad ni harap-harap sempat singgah kedai crocs sekejap

Sebenarnya, anis tak yakin anis boleh menang sebab ramai gila yang join dan probability untuk menang tu sangat lah tipis
Jadi, disebabkan Time Square dekat dengan kampus anis dan anis nak sangat-sangat kasut crocs sebab sebelum ni beli yang ciplak je..
Eheh -.-
Pada hari store opening which is on 8 november, last thursday, anis dengan gigih bangun pagi dan cepat-cepat pegi Time Square
Kalau boleh nak berlari supaya cepat sampai dan berharap agar dapat jadi 120 visitor terawal
Sampai2 je tengok sunyi nye Time Square...
Takde orang beratur pun
Crick crick crick

Anis sampai pukul 9 pagi dan kedai bukak pukul 10 pagi
Kena pulak dekat area kedai Crocs ada cafe Toast Box
Pekena French Toast dengan Milo panas dulu ler
Sedap french toast kat Toast Box ni
Kedai dia pun cantik, ala2 cafe dekat obersea gitu..

Dalam 15 minit before kedai Crocs bukak baru lah ada orang beratur dan anis orang ke 9 :)
Alhamdulillah dapat voucher Crocs worth RM248
Sape tak suka ye dak?

Time anis nak bayar, ada orang tercicir voucher dia
Kalau la anis ni busuk hati, dah lama anis ambik je tapi rasa macam tak baik kan, so anis bagi dekat casher crocs tu...
In return, anis menang lagi voucher crocs dari Fatin Liyana :)
Allah bagi ujian sikit je, tapi kalau kita sabar terus dapat ganjaran yang lebih besar
Kuasa Allah :)
Alhamdulillah...

Dua pasang dibeli hari khamis yang lepas
Rasa macam nak tambah lagi koleksi crocs memandangkan ada lagi voucher worth RM248
Bila lagi nak merasa pakai kasut crocs ni kan
Hehehe
XOxo

5 comments:

  1. Ty xminat cros tu xjoin ga ni... Neway congrats.betul tu buat baik...dpt gnjran lain in return..

    ReplyDelete
  2. The Emerald Amalina : thanks :)

    Thempty Yanty : Ooo.. Xpe, taste masing2.. Kan3, buat baik dibalas baik :)

    Miz ruha : thanks ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...