Oct 1, 2012

Preloved Party at Old Blossom Box store

Assalamualaikum
Hi semua
Hari ni pagi-pagi lagi anis dah gerak ke Shah Alam sebab ada preloved party kat Old Blossom Box
Nasib baik senang nak cari butik OBB ni :)
Waktu anis sampai tu dah ramai dah orang yang datang even the preloved party baru je start, around 11 am
Actually I'm looking for new wedges but takde yang berkenan, then meredah lautan gegirl kat area baju pulak....
Ramai gila orang wooo....dan banyak gila baju wooo...
Semua cantik2 and ada yang branded2 tapi jual gila MURAH!
After dah sort out semua, at last i bought these two blouses and one shawl

Blouse from TopShop cost RM45


Another blouse which is only RM20

and pink stripy shawl for only RM5


Shea Rasol, me and Jezmine Zaidan (owner OBB)


Cuba cari manakah anis athia???

Next, i went to One Utama
Actually ni baru first time anis nak meng-explore OU, kalau UO (Untung Orang ramai)  kat Chow Kit tu dah master lah, ni OU belum lagi...hehehe :p
Punya lah sesat nak cari GSC cinema, padahal depan mata je escalator nak naik ke GSC cinema
Well, i bukan orang damansara uolls
Tapi seriously, kalau boleh lepas ni tak nak dah la pegi OU, tak besh pun...huk huk huk
Bad memory with OU
=_=

ohya, hari ni anis pakai baju kuning lagi but match with blue turqoise bawal scarf, leopard pattern shirt from Cotton On, blouse kuning tu beli kat Time Square aje, grey jeans from ESPRIT, Mango bag and Polo shoes yang tak nampak tu tapi nak jugak mention, ceh!


And balik-balik je menerai style hijab baru, amacam?

Okey, muka letih dan mata ade eyebag and dark circle, itu lah anis athia...
XOxo

6 comments:

  1. tak penah sampai lagi OBB tu :(

    ReplyDelete
  2. onie, nanti pegi la OBB, cantik kedai dia...a lot of vintage stuff :)

    Fazrol, tak dak aih...sikit aje...hehehe

    ReplyDelete
  3. wah besnyer dik, nanti kalau ada lg sales camgini war2 kan lah kat blog ekk.. leh beli sambil berjimat..

    ReplyDelete
  4. Tak pernah lagi pergi OBB tu. Sobs.

    Datang dari segment sama tapi tinggal komen disini. hehe. Follower ke 1424

    http://fifiesazuki.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  5. OBB memang best! Jezmine is absolutely wonderful :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...