Oct 17, 2012

Nuffnang Premiere Screening TED

Assalamualaikum
Hi semua
Semalam anis ke MidValley untuk tayangan perdana movie TED :)
Thanks to Nuffnang for the invite ^_^




Semalam anis masuk panggung agak lambat sebab tunggu arif datang
So, terlepas scene awal2
Time anis masuk tu tengah konflik antara Lori, John dan Ted
Ted is the teddy bear yang boleh bercakap dan hidup macam manusia
Ted merupakan best friend kepada John sejak John berumur 8 tahun lagi
Waktu anis masuk, Ted terpaksa berpindah dari rumah Lori dan belajar hidup berdikari

Overall cerita ni best dan lawak gila sumpah!
Sepanjang movie ni asyik ketawa je and the best part is the ending (for me) sebab ade Taylor Lautner! :p

Pengajaran dari cerita ni, we all need each other and we all need lover and best friend in our life
Kalau dah ade pakwe/makwe jangan la ketepikan best friend dan jangan sebab kawan-kawan kita kecikkan hati orang yang kita sayang
Argh!!! Tak reti nak explain, sila2 tengok cerita ni, in cinemas on 18 October 2012! Esok la tu!
I think this movie is for 18 and above since the jokes are gross sometime
Hahaha
XOxo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...