Oct 30, 2012

Nuffnang Premiere Screening Skyfall

Assalamualaikum
Hi semua
Semalam (29 Oktober 2012) anis ke MidValley untuk premiere screening cerita Skyfall
Thanks to Nuffnang for the invites ^_^

Sape tak tau Skyfall ni cerita pasal ape???
James Bond bebeh, yeah!
Memang suka tengok cerita spy and action macam ni

The ticket


Tapi semalam anis agak mengantuk
Dah la dapat seat second row dari depan
Memang mendongak la kan.. Huhuhu
Lain kali kena beratur awal2 untuk dapat seat belakang2

Balik kepada main point, movie Skyfall
Bagi anis cerita ni best tapi nak cakap best gila tu anis rasa macam tak je...
Biasa kalau cerita James Bond ni mostly banyak gadget2 cool kan tapi dalam cerita James Bond kali ni lebih kepada gadget2 lama..
Kira macam old school lah
Huhuhu

Paling anis suka kereta James Bond!
Serious awesome!
Dan suka lagu tema cerita ni, Skyfall by Adele :)

Disebabkan anis ngantuk gila time tengok movie ni jadi anis tak faham sangat jalan cerita
Maafkan saya =_='
Jadi tak dapat lah nak cerita sinopsis, kang nanti salah cerita pulak, tiba2 ada babak adam hawa kang.. Hahaha

Ohye, semalam anis pakai shawl baru, beli kat Tropicana City Mall
Sila jelly uols!!! (haktuih!)

Nampak tak, saya agak pendek!
Ni gambar selepas screening, time ni kedai semua dah tutup
Nampak tak mataku yang sepet...
Mengantuk tahap kronik boleh pitam masuk ICU!
Hahaha

Ohye, hujung minggu ni anis akan ke UIA Gombak untuk event KAEDLIVE
Jom join giveaway anis untuk menang tiket percuma, klik SINI
XOxo

3 comments:

  1. wah..kena tengok nih. heroin dia best tak?

    ReplyDelete
  2. Dalam cerita ni macam xde heroin je.. Cuma ada old lady (M) sebagai watak utama.. Hahaha

    ReplyDelete
  3. you tak rendah, tapi signboard zara tu tinggi.. hehehe

    oh ya.. tadi i ada buat link ke entry ni. minta keizinan yer.. tq

    ni link dia: http://sohoque.com/james-bond-daniel-craig-tolak-tawaran-tiket-percuma-manchester-united/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...