Oct 9, 2012

Hijabista casting

Assalamualaikum
Hi semua
Semalam (8 October 2012-isnin), anis ke pejabat karangkraf dekat Shah Alam sebab ada casting majalah Hijabista
Sure korang semua tau kan pasal casting ni? ke tak? eheh...

Le poster


So, ini lah apa yang anis pakai untuk casting semalam
Seriously anis rasa anis lah orang paling simple hari tu dan pendek =_=
Dress from The Pop Look-Penny Chiffon Maxi Dress Brown Blush
Selendang from First Lady
Beg ROXY
Kasut tak nampak lah pulak, dress labuh gila! hehehe

Dari KL sentral nak ke Shah Alam dalam 40 minit jugak lah kalau naik KTM
*KTM sekarang dah cantik, rasa macam naik KLIA punya train plak...balik kampung woo~~~
Pastu2 kan, ade cerita Tom & Jerry
Jelly sangat dengar cerita kau anis, heh!

Anis sampai dah pukul 12 tengahari dah time tu, sempat register je, tak sempat nak casting sebab peserta ramai gila!
Waktu anis sampai, yang tengah casting peserta nombor 20 something, anis pulak no 42
Long way to go...
Sementara menunggu turn, sembang2 dengan new buddy, Dayah
She is from UKM Bangi
Nice to meet you ^_^
Dayah and me
Dekat pukul 4 petang baru la sampai turn anis...
but time anis punya turn diorang nak buat casting by group pulak sebab ramai gila orang and masa dah makin suntuk
So, here we are
From left : Norza, Elly, Nadia, Farah and me

Screen capture from Hijabista punya Instagram

Nampak tak anis sangat rendah antara mereka2 semua!!!
=_=
Mereka2 ni semua selalu buat runaway, no wonder mereka sangat tinggi
hehehe

Anis rasa sangat2 nervous time casting tapi judges semua friendly, so kurang sikit nervous tu... tehee... >_<

After casting, we oll bergambor lah, ape lagi
hehehe


Hope to meet all of you again

Untuk casting ni, anis berserah aje...Dapat ke tak dapat ke itu terpulang..
Sebab ramai lagi yang nampak sangat hebat dan meletop habis!
Tapi, i enjoyed the casting and get a lot of exposure, nice memory to be remembered

Thank you Hijabista team for this event
*Crew2 Hijabista semua cun2 tau dan sangat friendly :)

XOxo

8 comments:

  1. La, kecik je. Adik dah mintak izin parents lom g casting ni? hehee~

    ReplyDelete
  2. Dapat tak dapat belakang kira, yang penting pengalaman dan keberanian sayang :)

    ReplyDelete
  3. wow..best nye..jeles la..nk jugak ...huhuu

    ReplyDelete
  4. Good luck Anis.....berani untuk mencuba..baguss!;-)

    ReplyDelete
  5. thank you all for your support ^_^ love2.. <3

    ReplyDelete
  6. lorh k.farah razali n kak nurza pn ade..pdn la k.farah dpt msuk hijabista hari tu,,.hoho nice

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...