Sep 23, 2012

Combination of Red and Yellow

Assalamualaikum
Hi semua
^_^
Bila dah lama tak tulis blog, rasa macam blank pulak...
Tak tau nak start entry macam mane...
hahaha
crick crick crick

Anyway, semalam anis ke Nandos KLCC untuk tebus voucher....Haritu anis ade join contest kat blog akak Yana Yassin, dapat full platter kowt...Makan untuk 4 orang
oooo...
hahaha
Alhamdulillah rezeki...memang favorite lah Nandos ni...nyum nyum!
Thanks to kak Yana Yassin

Selepas 1 jam memenuhkan tangki masing-masing, anis dengan member2 arif ke Central Market sebab ade arts event called Arts for Grabs at The Annexe Gallery, Central Market Kuala Lumpur
Kat event ni banyak online shop yang bukak booth, dan semua barangan yang dijual sangat unik and very the artsy
and and and
Ade booth jual bracelet yang anis gila lama dah mengidam
Say hi to my new bracelet


got treasure box, lock and key, angel's wings and also heart charms
I bought this at AKOE.Ai booth

Anis ni memang minat betul barang-barang yang nampak macam vintage style...ececeh!
Sape2 yang nak jugak bracelet ni, jom ke Central Market hari ni! Event start from 12pm till 8pm
Semalam time anis pergi ada tayangan short film
Time anis pergi tu tengah screening cerita arahan Sharifah Amani, Kampung Bangsar if im not mistaken
Sharifah Amani pun ada semalam tapi anis tak sempat pulak nak snap gambar sama-sama
Sesak ooo dalam tu...hahaha
Banyak lagi booth yang best2 dekat event ni
Kalau minat Wani Ardy, boleh la ke Arts for Grabs, ada jual buku and single Wani Ardy-Langit Vanilla

Ohye, entry ni nak cerita pasal combination red and yellow kan?
hahaha
syok pulak bercerita.... syndrome ketagih nak tulis blog dah mai dah... LOL!
Actually, anis nak share my dressing for yesterday
i wore yellow maxi dress bought from Maomao shoppe, flower 3/4 shirts from Cotton On, Red bawal scarf, Roxy bag and also Esarli flat shoes

And just a simple make-up, i wore grey eyeliner, black mascara and nude color lipstick

Okey tak combination this two colors?

Kenapa bergelombang merah pulak anis ni???
hahaha
Actually i am looking for Taylor Swift new album-RED

Itew minat syangat2 kat lagu2 minah ni
XOxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...