Aug 25, 2012

Cerita Hari Raya 2012

Assalamualaikum
Hi semua
Lama betul tak update blog kan, almaklum lah kat rumah line internet sangat slow dan kemalasan berganda bila duk rumah ni.. Hehehe :D

Amacam raya korang tahun ni?
Anis biasa-biasa je, takde lah meriah mane... Duit raya pun sikit je tahun ni... Hahaha :p

Kemain korang kan baju raya 3-4 pasang, anis sepasang je tapi cukup lah sepasang, bersyukur2 :)
Baju raya anis tahun ni warna biru turqoise pastu ade manik sikit2...
Ini lah ghupe baju raya anis tahun ni

Tahun ni anis dan adik beradik perempuan dan juga umi anis sepesen baju raya tapi corak manik berbeza...

Yang lelaki pula berbaju melayu biru...
My little brother, aqiel

Raya pertama anis dekat kelantan dan baru semalam balik dari terengganu, tu pun sebab ade kenduri sedare anis
Hari ni pula kenduri belah lelaki dekat kelantan...

Ape yang best raya tahun ni sebab ade adik aqiel yang macam2 ragamnye!
Huhuhu...

Selamat hari raya semua
XOxo

6 comments:

  1. baju raya kita sama kaler. weewitt~

    ReplyDelete
  2. wah cantik-cantik!

    suke laa tngok pkai tudung berlayer-layer tu.cute =D

    ReplyDelete
  3. pink dgn biru memang nampak comel digandingkan bersama :))

    ReplyDelete
  4. Nice colour.. Selamat hari raya :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...