Jun 4, 2012

snow shite and the huntsman

Assalamualaikum
hi semua

Hari jumaat yang lepas, anis pi tengok citer 'Snow White and The Huntsman'

bagi anis citer ni okey la....
rating : 3 kowt....
Ada satu part ni, time snow white nak escape dari castle, time tunggang kuda, nampak bebenor sebenarnye dekat kuda tu ada tali
Nak buat citer real punya pasal, tali tersebut cuba di erase tapi tetap boleh dilihat dengan mata panda anis ni
hehehe

Citer ni 2 jam
Setengah jam terakhir baru lah sampai klimaks
Pergh, gila slow!
Yang kelakarnya, snow white tak de pun belajar cara nak berperang, bangun je dari pengsan terus pegi berperang
Tak logik betul!
Snow white yang innocent tu boleh pandai berlawan serta-merta
Oh, i want to be snow white too!

*Jumaat lepas Nichii ada buat SALE. I bought a pair of heels for only RM34.50 (50%, normal price RM69)
got more discount up till 70%
XOxo

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...