Jun 27, 2012

Nikon 1 J1 l entri bergambar

Assalamualaikum
hi semua

Selama ni anis guna Nikon 1 J1 tapi tak pernah nak review dekat blog ye dak?
Okey2, nanti anis ceritakan serba sedikit mengenai Nikon 1 J1, hari ni anis share beberapa gambar yang diambil menggunakan Nikon 1 J1

Gambar semasa percutian di Langkawi, baca entri di SINI






Makan-makan time
Manhattan Fish Market

Nasi ayam




XOxo

7 comments:

  1. cantik betul..especially gambar pemandangan tu..tuan belog mmg xedit ye?

    ReplyDelete
  2. Thanks ShalleyaNna :)

    Thanks Mizz ErMa...gambar pemandangan tu memang tak edit lah..gambar necklace tu ada edit sikit :)

    ReplyDelete
  3. cantek lah..bagus jgk kamera nih..

    ReplyDelete
  4. lawanya piccc ! amek guna cam power hasil pn best

    ReplyDelete
  5. lawanyaaa :D teringin nak beli. now, tengah survey2 kelebihan nikon j1 ni. btw, akak pakai lens 10-30 ke 30-110?

    ReplyDelete
  6. aina : akak pakai lens 10-30 je..nanti ade rezeki ingat nak beli lens lagi satu..hehehe :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...