Jun 5, 2012

my new Iphone

Assalamualaikum
hi semua
masih ingatkah entry anis pasal Samsung Galaxy Note, cer baca jap kat SINI
lepas tu dok angau dekat Samsung SII plak
alih-alih, beli Iphong 4S...eh, Iphone 4S lah!
hahaha

the box
pon nak tunjuk ke???

my iphone
asalnya dok minat kaler putih, tapi time nak beli kaler putih untuk 32GB dah habis stok
frust giler
itam pon itam lah
seronok kemain dapat iphone
dah boleh tweet tweet macam pentweet tegar yang lain
kalau dulu, dalam sebulan satuduatiga tweet jek
sekarang, ape-ape jek tweet, semua nak tweet, korek hidung pun nak tweet
hahaha
follow anis kat twitter tau tau tau, nanti kite follow balik k

bila dah guna iphone ni, macam-macam game anis download
semua yang free lah, tak mampu nak bayar application mahal-mahal
dah kaya sikit nanti boleh la kan, kan, kan...

hari ni anis ke Plaza Low Yat sebab nak beli cover dan screen protector untuk iphone anis ni
my cute iphone
comel tak?
harga cover getah pink tu dua puloh lima hengget
screen protector pulak dua puloh hengget
habis duit anis untuk iphone semata-mata
hahaha

petang tadi anis dan coursemate ke restoran Chop & Steak tapi lebih dikenali sebagai restoran kapal sebab hiasan restoran tu ala-ala kapal
memang ada kapal or maybe boat dekat dalam restoran tu
so unique
gambar first guna instagram
birthday cake from Secret Recipe
flavor : chocolate chip walnut
*kemana hilangnya hurug R dan T???
misteri2
petang tadi celebrate birthday one of my coursemate, Atikah
happy sweet 21 dear friend

terasa diri dah tak noob dah sebab dah boleh guna instagram
blackberry takde instagram, so sad
my instagram account name : anis_athia
sudi-sudi lah follow
hehehe
XOxo

9 comments:

  1. Wahhh.. bestnyaa.. bila pulak cytah boleh dapat kan.. jeles laaa !

    ReplyDelete
  2. chanteknyer iphone dia...n____n

    ReplyDelete
  3. untungla ada iphone... sy pakai nokia cikai je..;p

    ReplyDelete
  4. nak 1.huhu skrang iphone 5 dah kan..ipad ada instgram :)

    ReplyDelete
  5. welcome to the club
    eyh themes anis comel laa dapat kat mane?
    lepas nie bole la share2 anything bout iphone :)

    ReplyDelete
  6. dea : saya pun pakai nokia cikai jugak...

    zeera : kita ambik gambar tu dekat app cute, try la search :)

    ReplyDelete
  7. Welcome to d club...
    Kenapa tak ambil s3...

    ReplyDelete
  8. Fazrol : abah anis yang suggest. lagipun dia tolong support separuh, guna duit anis separuh..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...