Jun 19, 2012

Makan makan di Sakura Kristal

Assalamualaikum
hi semua
Ahad lepas anis ke Festival City sebab nak tengok movie Man In Black 3
Mulanya nak makan Nando's tapi macam dah selalu makan kan, tetiba nampak restoran Sakura Kristal
Macam menarik :)
Nama ala-ala restoran jepun tuh
Untuk pertama kalinya anis mencuba Spaghetti Carbonara (beef slice)
Ini lah ghupenya
Looks yummy!
Harga Spaghetti Carbonara ni adalah RM16
Bagi anis mahal lah jugak sebab 16 hinggit dapat sikit jek tapi rasa spaghetti tu sedap dan menyelerakan :)

Air pula anis order Banana Twist berharga RM9
Soooo Banana!
Memang rasa pisang fresh yang diblend mentah-mentah
Rasa macam cekodok pisang kegemaran Yuyu Zulaikha pun ada
*Yuyu, you should try this
Selain western food, ada juga makanan asia seperti kerabu mangga, sambal petai sotong/udang, sotong tepung dan macam-macam lagi
Lihat menu di SINI

Sakura Kristal mempunyai beberapa cawangan sekitar Kuala Lumpur, antaranya di Taman Melawati, Segi University College, KL Festival City dan Setia City Mall
Maklumat lanjut, layari www.sakurakristal.com

p/s : cerita Man In Black 3 kelakar. Part last touching kowt...dan-dan pulak hari bapa
XOxo

3 comments:

  1. hahaha mmg nk bodek nih.knp awk ni lawaa sgt.....

    sedapnyer banana tuh =)

    do follow me yer tq
    http://myaleo.blogspot.com/2012/06/wedding-preparation-persalinan-majlis.html

    ReplyDelete
  2. Masmira ; amboi, bodek nampak...anis tak de ape nak bagi ni, tengah pokai...nanti kalau anis buat giveaway join tau2...hehehe

    ReplyDelete
  3. Selalu dengar member cite pasal Sakura Kristal...tapi tak pernah sampai...hihi...cam seronok jer tu makan kat situ...(",)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...