Jun 24, 2012

HiTea with akak Rabiatul Adawiyah

Assalamualaikum
hi semua
Semalam, Sabtu (23 jun 2012), anis dijemput untuk sama-sama memeriahkan HiTea bersama akak Rabiatul Adawiyah atau nama manja nye kak Ruby

This is kak Ruby

Anis sampai agak lewat sebab tersesat jalan nak cari The Scott Garden ni
Tak penah lagi datang tempat ni
huhuhu

HiTea ni tak lah formal...akak Ruby pun sempoi jek...
Akibat tak breakfast dan tadi tersesat, maka perut ni dah makin kuat ragamnye
Lepas je kak Ruby buat speech alu-aluan, terus hentam makanan... :p
Makanan yang mak kak Ruby sediakan

First round makan sandwich, ganti breakfast untuk pagi tadi
Second round makan nasi impit dengan rendang ayam
Lepas dah kenyang, masa untuk SHOPPING!!!

Dekat The Scott Garden, gerai-gerai My Bazaar akan dibuka setiap hujung minggu
Banyak blogshop online yang berniaga dekat sini
Akak Ruby sangat memahami, siap bagi voucher RM10 setiap seorang
Makin membuak-buak nafsu shopping
Sebenarnya anis dah lame nak beli beg untuk simpan pakaian di 'dalam' tu
Dapat la beli satu semalam
Ni lah bendalah tu
Beli dekat gerai Mimosacloset11
Okey, malu...nak sorok jap!
.

.

.

.

.

Okey, dah boleh sambung story :p
Selain bag tu, anis beli cincin!
Satu cincin I love New York
Feeling-feeling pegi New York gitu

Satu lagi cincin Starbucks
Anis rasa cincin ni anis nak buat hadiah untuk GiveAway preloved items tu lah
hehehe

Selain voucher, akak Ruby juga ada bagi banyak lagi hadiah dalam goodie bag
Hadiah-hadiah yang diberikan

The best of the best for me
Voucher Tony Roma's!
Lepas ni boleh la merasa lamb chop Tony Roma's lagi sekali
Okey, dah start craving dah ni

Selain tu, ada juga mask

Handphone protector by ohoh! shop

Kotex pantiliner

Herbal Essences trial pack syampoo

Lipstick! Eh bukan, this is a pen!

Last but not least, earrings

Anis tak pakai earrings, anis rasa earrings ni pun anis nak buat hadiah untuk GiveAway preloved items

Antara blogger yang hadir pada majlis HiTea ni
dari kiri : kak Sha, ... (alamak, lupa nama, sorry =_=' ), kak Ruby, jen, kak zurieycik liliy putih, me, kak anis, uzair othman, zaid
di belakang : khairil

me with Ziera Zain

kak zuriey with me

kak anis and me

*entry seterusnya : Astro-On-The-Go party
XOxo

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...