Jun 17, 2012

Farewell to my Blackberry

Assalamualaikum
Hi semua
Seperti yang anda semua tahu, anis baru sahaja membeli iphone 4s...
Anis ada cerita dekat entry INI
Knape iphone???
Abah anis yang suggest, lagipun abah anis yang tolong support
Hamba hanya menurut perintah tuanku
Asalnya Blackberry bold 2 anis screen nye rosak, ntah ape lah silap anis sampai die merajuk macam tu
Sekarang dah elok balik dah sebab dah pergi hantar repair :)
Tapi, Anis dah decide untuk jual Blackberry ni
I will miss you my dear Blackberry
Farewell

My dear Blackberry, behave ye dengan tuan baru
Hahaha, sewel dah anis ni
Ala...bile lagi nak buat entry feeling-feeling ni.. :p
XOxo

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...