Jun 26, 2012

Entri di pagi hari

Assalamualaikum
hi semua
Selamat pagi
^_^
*tak tau nak letak tajuk ape, hehehe

*picture source : google

Hari ni hari selasa, bermakna tinggal lagi 5 hari untuk anis pulun habis-habisan revise untuk professional exam yang akan bermula pada hari isnin minggu hadapan
=_='
Banyak betol lecture notes yang nak kena baca balik dan perlu difahami sepenuh jiwa dan raga basikal...heh???
Mungkin dalam masa dua minggu ni anis akan slow down blogging sebab nak fokus untuk professional exam

Di kesempatan ini, anis nak mengucapkan selamat hari raya!
Eh, bukan bukan!
Anis nak minta maaf kalau ada terkasar bahasa atau apa-apa sajalah yang menyinggung, menyentap dan menyental perasaan korang, mintak maaf banyak-banyak k

Student course lain kebanyakannya dah habis final exam, tinggal student medic dan dental je dekat kolej ni....
Dah mula ingat rumah, dah mula dah rindu kat baby aqiel yang sekarang ni dah nak boleh berjalan
Dah nak boleh berjalan???
Ala...yang ta teh ta teh tu....

Doakan anis dan kita semua berjaya dalam apa jua urusan, insyaAllah
*picture source : google
XOxo

5 comments:

  1. good luck..
    nanti nak cuci gigi boleh? ha ha..

    ReplyDelete
  2. encik cool : puasa pun belum lagi... :p

    abg fazrol : boleh2...datang je ukm kl ni sebagai walk in patient... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...