Jun 6, 2012

DiGi WWWOW AWARD, here i come!

Assalamualaikum
hi semua
bulan May yang lepas, anis dapat email dari pihak DiGi mengatakan anis one of the top ten for Nuffnang Blogger of The Year untuk DiGi WWWOW AWARDS
knape baru sekarang nak bagi tau???
hahaha
tak sangka sebenarnya dapat jadi top ten (pfft...)

seronok kemain
lompat katak 100 kali!
berharap sangat-sangat dapat pegi ke DiGi WWWOW AWARDS tu
tak menang pun tak pe lah...
ceh, bajet blog bagus jek!
sebenarnya, anis teringin nak kenal blogger-blogger famous secara personal
hope dapat jumpa face to face
mane tau dapat tips-tips blogging ke
dapat tips macam mane nak dapat Buffered Earning ke
*tak pernah dapat BE stakat ni, sedih...sob sob sob ;(

tapi, tapi, tapi!
hanya top 5 dijemput untuk ke DiGi WWWOW AWARDS
dan anis tak berjaya jadi top 5
bila tau tak dijemput, rasa sedih, pilu, kecewa dan yang sewaktu dengannya

tiba-tiba (ececeh, macam karangan bahasa melayu lah pulak), tengah hari tadi anis dapat email dari pihak Nuffnang menjemput anis ke DiGi WWWOW AWARDS
seriously, you made my day
^_^
thank you so much Nuffnang
*happy birthday to Timothy Tiah (orang kuat Nuffnang)-bodek sikit
*thanks to Emelia Chan too
XOxo

4 comments:

  1. Beruntungnya.. MM tak pernah lagi dapat apa2 invitation dari nuffnang.. Apatah lagi BE.. Bagi tips sikit..! ^_^

    ReplyDelete
  2. Yeah.. Dapat masuk top 10 pun ok pe..hehe... Jumpa kat sana.. Sy pun dapat juga... =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...