Jun 26, 2012

Astro On The Go party

Assalamualaikum
hi semua

Pada hari sabtu bersamaan 23 Jun 2012, anis dijemput oleh pihak Nuffnang untuk menghadiri Astro-On-The-Go party di The Pool, Jalan Ampang

Apa itu Astro-On-The-Go???
Let me explain further :)

Currently, there are 11 channels available in Astro-On-The-Go such as Astro Ria plus, Astro Awani, Astro Warna, One HD and others.

Besides, you can always play back all the best Astro programmes that you've missed. You can find this in Catch up
There is also Pay per view which allow you to select programmes from a library and view it at any time

I'm interested, what's next?

For ipad and iphone user, you can download the application here, http://itunes.apple.com/my/app/astro-on-the-go/id521993797?ls=1&mt=8 or go to App Store at your ipad or iphone, search Astro On The Go and then install the application into your ipad or iphone :)

psst : I already download the application and it is really awesome!
Don't miss this chance, FREE TRIAL untl 31 August 2012 (for ipad and iphone user only)
*for android, coming soon ^_^


To access Astro-On-The-Go application, you need to have Astro ID, simply register HERE
Then, log on to http://www.astro.com.my/onthego/getitnow and click Link Account
Follow the instruction given and then you can enjoy Astro-On-The-Go app anywhere and anytime
Take Astro with you, wherever you go!


For more information, find out here, http://www.astro.com.my/onthego/

Okey, let's talk about the party!
Fist and foremost, snap picture dulu
I'm in the huge new ipad, holding huge new ipad

Ada gambar guna camera polaroid juga (dapat FREE!)
me and him

Party ini bermula sekitar jam 6.30 petang
Sebelum party betul-betul start, sempat la jugak duk lepak-lepak dengan blogger-blogger lain yang hadir
Sambil-sambil tu ambik-ambik gambar :)

The environment and decoration
Ramai betol orang dan sesak
I need respiratory assistance!!!

Kak nurul and me

Kak yana and me

Kak zuriey and me

emcee of the night : Adam C.
*anak panah menunjukkan penulis blog beautifulnara.com

Selepas introduction by Adam, kami diberi penerangan mengenai aplikasi Astro-On-The-Go oleh wakil Astro
Waktu penerangan ni anis tak berapa nak fokus, perut lapar, tunggu masa nak makan je ni....

Lepas dah habis briefing, makan time!

Anis adalah orang paling awal beratur
hehehe
Lapar kowt....perut dak keriuk keriak dah....
keriuk keriak???
Apa-apa aje lah, janji dapat makan..hehehe

Sambil-sambil makan, Adam (emcee) ada buat macam pop quiz mengenai Astro-On-The-Go
Mereka-mereka ini telah berjaya menjawab soalan dan mendapat voucher Aeon Jusco sebanyak RM20

termasuklah anis sendiri, kak nurul, kak yana dan kak ain
*kak ann jangan jealous yek :)

Thanks Adam ^_^

Tahu tak, Yuyu Zulaikha pun ada datang party ni
me with Yuyu Zulaikha
Kecil molek je Yuyu ni, comel plak tu...#bodek

Anis dan kak ann, kak nurul, kak yana dan kak ain join game dan kami kumpulan Por-two-girl!
Portugal lah!
Kami ni semua ladies, harus lah ada girl di situ, macam power puff girl :p
Antara games yang ada seperti timbang bola (timbang ek?), cheers, tangkap gambar dengan gaya paling mantap, foosball dan juga cari bendera Portugal di sekeliling The Pool
Penat mencari bendera Portugal, ala-ala Running Man...
Tapi kami tak menang pun...tak pe lah, janji HAPPY :)

Lepas dah habis maen game, masa untuk pengumuman best dress of the night
Sape nak menang best dress ni kena pakai jersey favourite team (sekarang kan musim Euro)
Salah satu calon best dress, penulis blog http://www.tehtarikmemoirs.com/

And best dress winner goes to Red Mummy
Best dress winner get the new ipad/ ipad3 and cash RM1500
WOW!
Jersey Germany kat rumah, tak dapat lah den nak nolong....

Okey la, sebelum balik, snap-snap picture dulu...
Menggayakan cincin I Love New York yang baru dibeli di My Bazaar, The Scott Garden....baca entri di SINI


*Jom join contest Astro-On-The-Go untuk menang the new ipad, click HERE
XOxo

4 comments:

  1. ooo yg ni rupanya anis sempoi..hehe hye! :)

    ReplyDelete
  2. Wow! Syoknyer.. Pemenang the best dress tu gempaq ah hadiah dia.. Argh! Rugi plak rasanya.. Sobs! T_T

    ReplyDelete
  3. Asyik follow blog ini..bestnya dpt pg event ni..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...