May 26, 2012

Night of Appreciation 2012

Assalamualaikum
hi semua
hari sabtu yang lepas, yup the same day as Dental School Day, malam tu anis ada dinner kolej yang digelar Night of Appreciation

pergi dinner kolej ni sebab nak dapat merit plus bayaran untuk dinner ni dah termasuk dalam yuran kolej, tak pergi rugi lah kan....
hehehe
tema untuk dinner kolej tahun ini adalah Blue Vintage
tapi anis tak mengikut tema pun
hehehe
cuma ada lah biru sikit-sikit, tang mana vintage pun tak tau ler...
untuk dinner kali ni anis pakai jubah
dah pakat dengan ustazah-ustazah ni semua

dinner kali ni diadakan di menara TM
cantik dewan kat menara TM ni plus lampu warna biru, memang malam tu semua nampak biru...terasa macam buta warna pun ada
hehehe

menu utama untuk malam ini adalah nasi hujan panas
selain itu, ada juga lasa johor, dan desert yang paling digemari which is cheese cake
gila ramai orang berebut nak ambik cheese cake
anis dapat makan dua slices kecik jek, okey lah daripada tak dapat langsung
and the best menu is satay (for me)
setiap meja dapat sebungkus satay yang dibungkus macam cakelat kisses
tau-tau aje yang anis ni tengah craving for satay
tapi disebabkan makan nasi banyak sangat, satay banyak tak habis tetapi anis gigih menghabiskan satay tersebut
orang lain dah stop makan dah, anis makan dari awal sampai dah nak balik pun dok telan satay lagi
bukan senang nak makan free kan
hehehe
oh ye, kalau perasan, air yang anis pegang dalam gambar first sekali, air warna biru kan
bukan pepsi blue tapi air laici
yup, laici!
maybe ada letak pewarna, that's why air jadi warna biru

sebelum meninggalkan jejak, sempat lagi snap gambar


*next entry, LG 3D SMART TV PARTY
XOxo

2 comments:

  1. salam, sy cuma nak tanye, awk ade dapat email dari digi x? awk dapat x jadi top10 untuk digi wwwow award tu? klau dapat atau x dapat, please inform sy k. sy nk tau sape top10 untuk kategori gambar.

    ReplyDelete
  2. misz nine, kita x dapat untuk kategory photojournalist tu...huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...