May 28, 2012

LG CINEMA 3D SMART TV PARTY

Assalamualaikum
hi semua
hari rabu minggu lepas (23 may), anis dijemput ke majlis pelancaran LG CINEMA 3D SMART TV @ GSC Signature Gardens
pergh...punya lah lame tapi baru sekarang mau update
sorry sorry =_='
hari khamis, jumaat, sabtu, dan ahad semua busy
weekend lepas anis ke RTC Gopeng, Perak untuk program Health for Malaysia
memang tak de masa lah kan nak update blog kan
hehehe
anis dijemput oleh pihak Nuffnang untuk event ni
frist time kowt dapat invite untuk event macam ni
before this premiere screening jek (jek???)
disebabkan Mr Ehem ade exam, kawan-kawan anis pulak "MALAS" nak teman jadi anis terpaksalah pergi seorang diri
bagi anis, bukan senang nak dapat invite untuk event macam ni
sorang pun sorang lah
FOREVER ALONE kan...
nak nanges, sob sob

anyway, sesampai je kat depan pintu masuk, terus ambik gambar
terpaksa lah menebalkan muka mintak blogger-blogger lain tolong ambikkan gambar

thanks to Uzair Othman sebab sudi ambikkan gambar :)

meneruskan penjelajahan, tetiba ternampak penulis blog jejariruncing.blogspot iaitu akak Elia yang sweet ^_^

ini pula kakak kepada kak Elia

antara LG 3D SMART TV yang dipamerkan pada hari tersebut, anis dah jatuh cinta dengan model tv LG LM9600 dengan saiz 55 inci
untuk menikmati dan menghayati 3D effect, maka kami semua diberi 3D glasses yang sangat cantek dan ringan
i got the green one
it is comfortable yet gorgeous
apa yang menarik untuk LG 3D SMART TV ni bagi anis adalah aplikasi "DUAL PLAY : 2 SCREEN ON 1 TV"
dengan aplikasi ini, tak perlu lagi nak divide into two screen tv
setiap pemain akan dapat view full screen!
ada dua glasses special untuk first and second player
macam dalam gambar di bawah ni
green for first player while red for second player
got what i mean?

second feature of LG 3D SMART TV that amaze me is 2D to 3D conversion
it makes playing games more fun than ever

anda ada smartphone besar??? tak cukup besar?
jom beli LG 3D SMART TV
with LG 3D SMART TV you may tweeting, facebooking or even skyping while watching tv
macam mane nak tweet and control semua tu?
don't worry because LG has came out with Magic Remote Voice
segala-galanya mudah dan efficient

event kali ini ada macam-macam games dan antaranya adalah k-pop dance
the winner!
sooooo energetic

last but not least, snap picture with LG CINEMA 3D SMART TV banner

for more details on LG 3D SMART TV, click HERE
XOxo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...