May 25, 2012

Dental School Day UKM

Assalamualaikum
hi semua
hari sabtu yang lepas adalah hari yang sangat memenatkan tapi sangat fun
dah seminggu dah pun event ni tapi baru ada masa nak tulis entry...busy bebenor! kalah perdana menteri....ceh!

anyway, sabtu lepas, anis ditugaskan untuk menjadi fasilitator untuk Dental School Day
(untuk perkataan 'school' tak nampak huruf L, cacat pulak rasa)

nama kumpulan anis adalah Lemon!!!

me and ayu showing our cute nametag

this is me and the mascot
ape kebenda kah ini?
sape dapat teka anis bagi Super Ring, nak?
ini adalah berus gigi
biasalah kan, nama pun program dental....berus gigi adalah benda yang paling sesuai untuk dijadikan mascot
slogan Dental School Day tahun ini adalah 'U smile, I smile'
alah, lirik dalam lagu Justin Bieber tu....
kantoi, dengar lagu Justin Bieber =_='

the stage decorated by exco tugas-tugas khas

ini lah group member untuk kumpulan LEMON
so they are called, lemonade
hehehe
just kidding!

pada mulanya, ada sesi ceramah oleh Dr Shuhud mengenai pembentukan karies
karies ni lah yang menyebabkan gigi berlubang....

selepas itu, sesi LDK pula
first skali, kitorang bersuai kenal sesama group member
next, game terjemah mesej
game yang seakan-akan dalam reality show Running Man
orang first perlu lukis then past ke orang belakang, then past sampai orang last
orang last perlu teka apakah maksud gambar yang dilukis oleh orang pertama tadi

selesai LDK, masa untuk explorace
ini lah masa adik-adik ini semua nak explore fakulti pergigian UKM

di checkpoint pertama
depan unit radiology
look, mereka sangat sporting!
ada 5 checkpoint kesemuanya
fuh...penat berlari ngan depa ni....ketaq lutut dibuatnya
lepas dah habis explorace, mereka semua pergi dental check-up
lepas tu, tiba masa untuk break-up, eh? majlis penutup ler...
sangat-sangat enjoy and i am really miss this moment
hope, next year dapat jadi fasilitator lagi dan hopefully geng-geng Lemon dapat jumpa lagi next year
tak sangka, budak-budak zaman sekarang ni semua dah ade facebook, tengok citer CSI pulak tu
tak maen lah boboboi ni....
hahaha
disebabkan agak busy minggu ni, tak sempat lagi nak add ahli geng Lemon
nanti ye adik-adik sekalian....

next entry, Night of Appreciation (dinner kolej), see ya!
XOxo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...