Apr 9, 2012

OMG, masuk intrend!


Assalamualaikum
pepagi buta bukak blog, nak update senarai peserta yang join GuGurl GiveAway, sambil-sambil bace cbox, ade salah seorang blogger bagi tahu yang blog anis masuk majalah intrend!
wink wink
4 kali iqawangi bagi tahu, terima kasih banyak-banyak
lepas dah tahu, terus excited nak beli intrend keluaran april


spot my blog cepat!
hint : atas kanan

nah hambek, sebijik gambar blog anis sahaje

apa-apa pon terima kasih banyak-banyak kepada pihak intrend kerana sudi pilih blog hingusan ni
arigato
^_^

kalau korang perasan lah kan, background blog anis dah bertukar, patut ke kekalkan background warna-warni bak pelangi tuh?
XOxo

14 comments:

  1. tahniah! bile lah pulak giliran saye, hehe

    ReplyDelete
  2. wow ... bestnye .. tahniah ye. jom la singgah blog sy plak . salam kenal dr Faieza

    ReplyDelete
  3. terima kasih semua..alamak, rasa macam poyo lah pulak..hehehe

    ReplyDelete
  4. congrate2 !! kira dah setaraf dgn blogger femes yg lain nie .. :)

    ReplyDelete
  5. wow.. masuk majalah.. da glamour dah.. :p

    ReplyDelete
  6. Tahniah Anis...lm dh tk singgah blog Anis...;)

    ReplyDelete
  7. tahniah.

    kalau kekalkan background warna warni barulah nampak macam kenangan. kenangan dengan bckgroud tuhh masuk intrend. hee. congrates again :)

    ReplyDelete
  8. terima kasih semua sebab ucapkan tahniah..anis rase blog anis ni tak lah sehebat blog2 famous kegemaran 1 malaysia..hehehe

    ReplyDelete
  9. tahniah kak anis !! whoaaa ni buat syg lebih ni haha :D

    ReplyDelete
  10. thanks ila, sayang kamu juga...hehehe

    ReplyDelete
  11. Tahniah ye..susah nak dapat masuk mag..

    www.kisahsigemok.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...