Apr 10, 2012

new I/C and tutti frutti


Assalamualaikum
hi semua
hari ni adalah hari yang memenatkan
bukan kerana kelas tapi penat berjalan sekitar Wangsa Maju
 disebabkan salah seorang kawan anis tercicir purse dia dekat kl sentral, maka kenalah buat i/c baru
alang-alang, anis decide untuk renew i/c lapok anis ni
gile jauh berjalan dari station LRT Wangsa Maju ke Jabatan Pendaftaran Negara Wangsa Maju, dah lah panas membahang

by the way, ade dengar cerita tak yang orang cakap nama sebenar Aaron Aziz adalah Mat Haron Mustapha Mat Aziz???
tak betul tu!
ni bukti yang sememangnye nama Aaron Aziz adalah Aaron, bukan Haron

dan sape pernah dengar nama sebanar anis adalah Che Anis Wan Cantik???
please please please
jangan percaya sebab sememangnye nama anis adalah Nur Anis Athia bt Mohd Rozi
nah bukti
okeh, gambar macam nenek, sila gelak sampai muntah!
LOL
harap-harap i/c baru nanti muka ala-ala Fazura pun jadi lah
oh ye, korang tau tak sekarang ni i/c kita macam-macam ada
sekarang ni, i/c dah boleh jadi kad touch n go, boleh jadi lesen memandu, dan kita juga boleh dapat discount di kedai-kedai terpilih, click here for more info

lepas selesai buat i/c, patah balik ke station LRT Wangsa Maju then ke station Sri Rampai sebab nak pergi Bank Islam sebelah Wangsa Walk
naseb baek pekerja bank dekat cawangan ni baek dan mesra, walaupun office hour dah nak habes tapi still die tolong kawan anis untuk dapatkan kad bank yang baru
thank you so much
lepas tu, masa untuk Tutti Frutti
mengikut pengalaman mak anis, dia telah mengisi bekas ice-cream sepenuh-penuh nye sehingga harga mencecah empatpulohhinggitlimapulohsen gila mahal cekik darah
mak anis waktu tu tak tahu yang harga ice-cream dikira mengikut berat ice-cream yang kita ambil
untuk mengelakkan diri daripada jadi noob dan membazir, kitorang ambik ciput jek, sekadar nak merasa
for the first time anis makan dekat tutti frutti actually
flavor yang kitorang pilih : cookie n cream, peach and blueberry
semua mcm wow, sejuk anak tekak, rasa macam makan buah segar dari pasar siti khadijah

sampai sudu pun rasa macam nak geget-geget

masa untuk tido sambil beraroma terapi dengan lilin wangi dibeli dari IKEA bersama fragrant oil Teddy Scents from Lovely Lace
dah macam bau Lovely Lace dah bilik ni
night
XOxo

8 comments:

  1. macam baby lahh dia tido, comel :)

    ReplyDelete
  2. fuyoo tutti fruti tu... sedap..
    nsi dh jdi bubur, Mat Haron ttap org igt Mat Haron..he3

    ReplyDelete
  3. comel? anis ke? terima kasih--->ececeh, perasan comel lah pulak..hehehe

    ReplyDelete
  4. tak pelah, mat haron pon ok what, klasik gitu..hahaha

    ReplyDelete
  5. dengki ngn aaron aziz la tu..ow..tutti frutti tu jual ekrem ya..ingt jual buah campur ke apa..he2

    ReplyDelete
  6. zarith, biase lah manusia, ade je benda yang tak puas hati... yogurt ice-cream sebebarnye, ada la rase buah-buahan tu...hehehe

    ReplyDelete
  7. ngaaaa sy sgt love sama tutti frutti :3

    ReplyDelete
  8. done follow you dear :)

    follow me back k <3

    http://heartylolipop.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...