Mar 5, 2012

Nuffnang Premiere Screening The Lorax


Assalamualaikum
hi semua
hari jumaat malam yang lepas bersamaan 2 mac 2012, anis and mr ehem ke mid valley untuk Nuffnang premiere screening The Lorax

the ticket and Nuffnang button

sangat excited
sebab Taylor Swift jadi suara latar untuk watak Audrey

this is Audrey

bagi anis, jalan cerita ni senang untuk difahami, tak berat dan tak complicated
the message from this movie is, we have to take care of the earth
yang semula jadi lebih baek dari tiruan
dalam cerite ni, bandar mereka semuanya tiruan, all of them are plastics!
nak dijadikan cerite, si Audrey ni teringin nak tanam pokok sebenar dekat halaman rumahnya
Ted (suara latar Zac Efron) pula crush dekat Audrey ni
so, ted sanggup travel out of the city to find the real tree
what's next?
go and find out guys!
hehehe
bagi anis, movie ni agak kebudak-budakan sikitlah
but it's ok with me, childish never die
LOL

Jom tengok trailer


watch it in cinema 8 march 2012
XOxo

1 comment:

  1. wahh beshnye...mmg nak pg tgk pun..tak smpt je..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...