Mar 4, 2012

Mari menternak lemak di The Manhattan Fish Market


Assalamualaikum
hi semua
pernah dengar The Manhattan Fish Market???
bukan pasar ikan yang mak-mak pegi tu ler....
yang ini ha :



anis sure korang tau akan kewujudan restoran ni
kalau tak tau, meh nak cerite sikit
ececeh, macam jalan-jalan cari makan lah pulak!
dekat restoran ni, terkenal dengan macam-macam menu yang berasaskan makanan laut
sape suke makan seafood tu memang sangat digalakkan untuk mencuba
yes, i'm a seafood lover, unfortunately i'm allergic to it....but, who cares!
hahaha

Manhattan Fish 'n Chips-should try this!

baru-baru ni, anis dan kawan-kawan ke The Manhattan Fish Market, Pavilion KL
saje nak menghabiskan sisa-sisa duit JPA...LOL
bile JPA nak masuk nih!!!


me and hany

sengaja tak breakfast pagi tu, sebab nak reserve space dalam perut nih
lapar gile waktu ni

at last, makanan sampai
menahan kegelojohan demi gambar sekeping ni

SMALL FLAME
bukti makan dekat manhattan lah katakan
makanan dalam gambar kat atas ni name die Small Flame
dalam Small Flame ni ade Garlic Herb Rice, fries/chips, carrot, broccoli, udang dan grilled fish fillet
walaupun name die 'small' tapi dah cukup banyak untuk anis
kenyang kowt, siap ade lebih lagi
tak larat anis nak habiskan
harga Small Flame ni RM 29.90
bagi anis, mahal tapi berbaloi
kenapa? sebab sepinggan tu pown banyak dan mengenyangkan, plus sedap
untuk fish n chip pulak harganye lebih murah which is RM 10.90 kalau korang pilih ikan Dory
untuk air pula, tak perlu nak memilih sangat la...

it is better to spend more on food rather than drink
ape tunggu lagi, jom makan dekat The Manhattan Fish Market!
kat mane nak cari restoran ni?
The Manhattan Fish Market available at Pavilion, Ampang Park, KLCC, Sunway Pyramid, Mid Valley, SOGO, Alamanda dan lain-lain

XOxo

4 comments:

  1. kak anis, kak anis ade pergi intervarsity kat uia haritu tak?

    ReplyDelete
  2. comelnye org yg bergambar dengan awak tu..kem slm syg dye eh..lalala

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...