Jan 25, 2012

wedding cik mas


Assalamualaikum
hi semua
sorry for looooong pause
tengah study week sekarang ni, next week exam final sem 1 tahun 2
wish me luck oryte ;)

hari ahad lepas bersamaan 22 januari 2012 (22/1/12), cik mas merangkap mak sedara anis, selamat diijab kabul 
alhamdulillah
tahniah cik mas
^_^

the bride and the groom

yang bestnya bila ade family wedding, anis dapat jumpe most of the sedara-mara yang dah lame gile-gile tak jumpe
tetibe jumpe, anak dah besar-besar, nama pown ingat-ingat lupa
lalalala

keluarga wan lokman

the most exciting part, dapat pelok adik aqil puas-puas

huaargh!!! homesick!
dah tua bangka pown homesick lagi?
lol
got to go
banyak lagi tak revise
wassalam

Jan 1, 2012

My last day of 2011

Assalamualaikum
Hi semua
Sedar tak sedar, dah masuk tahun baru bulan baru dan baru sekarang anis ada masa nak update blog
Ceh, bajet prime minister busy 24/7
By the way, semalam adalah hari yang bersejarah
Kenapa?
Sebab semalam anis pi beauty and potrait shoot with Annas Easkey
Yes, the professional photographer
Ala, yang shoot wedding memey tu, artis malatop tu...
Got it?
eh, sebenarnye nak buat teaser je tapi rasenye dah melalok pulak
Hahaha
Tak jadi lah buat teaser (tak payah nak teaser2 sangat lah kan)

This is the picture taken before kitorang semua membawa haluan masing2 (ayat novel tak?)

Annas is in the middle of four flowers
(ceh, bajet flower lah pulak)
He is soooooooooooo friendly you know
And gotcha! He knew that I'm so nervous
Jumpe orang famous, mestilah nerbes
Hahaha
and AND and
Annas cakap muka anis ade iras2 wardina
Betol ke?
Ermm, sebelom ni tak pernah lagi orang cakap macam tu...
Thanks annas, naseb baek hidung tak kembang macam musuh angry bird, nanti cacat gambar
Hehehe

Oh ye, sambil2 tunggu turn make-up and photoshoot, sempat jugak berkenal-kenalan
And guess what, anis jumpe Miza
Dia pernah menang untuk jadi cover girl majalah cosmopolitan kot
What a small world!
anis memang suka beli magazine cosmo dan tak sangka plak boleh jumpe Miza face to face
Actually waktu photoshoot anis tak perasan pown, but she looks familiar until anis godek2 blog dia, baru anis tau...
Nak tau sape Miza ni, cer tengok balik magazine cosmo keluaran April 2011 oryte

Eh, dok cerita panjang2 ni, mane gambar nye???
Sabar laling sekalian...
Gambar tak dapat lagi
Once dah dapat, I will show it here oryte
^_^
anis pown tak sabar sebenarnye
Maklumlah, first time make-up tebal
Make-up by Annas pulak tu, special tau
Love it, thanks for this new year's gift
^_^
Annas ada cakap maybe dalam bulan 2 atau 3 maybe dia nak buat promotion lagi
Let's grab it laling2 sekalian because it worth
Seriously!
Ok lah, got to go
Jumaat ni exam, doakan anis dapat jawab exam dengan baik k
bye BYE bye
XOxo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...