Dec 13, 2011

Pink party lip ice with Lisa Surihani ^_^


Assalamualaikum
Hi semua
^_^
lame betol anis tak update blog kan
Nak buat macam mane, exam berduyun-duyun
Nak buat entry baru, nanti kang rasa menyesal sebab tak guna masa belajar betol2...
Anyway, anis nak crite ni
Baru-baru ni anis pergi pink party lip ice bersama duta lip ice
Sape lagi kalau bukan Lisa Surihani
She's soooooooooooo pretty!
Lisa sangat-sangat lah peramah, enjoy party with her :)
ni time registration

me and my partner merangkap adik kepada chenta hatiku

Untuk party ni, cer teka sape host?
Jeng jeng jeng
.
.
.
.
.
Inilah dia host nye
Kenal tak sape ni?
Ni zoey atau lebih dikenali sebagai abang zoey
Waktu pendaftaran kitorang diberi satu sticker
Cool kan!
Start je party, kitorang digeletek dengan persembahan tarian yang superb currlass
Lentik gile badan dorang ni
Lompat sana sini macam dunia ni aku yang punya
Hahaha
Ni lah depa


Pastu tibalah masa Lisa masuk ke ballroom
For the first time I see her in real life, no words can describe my feeling
OMG!
Tengok Lisa depan mata jauh lagi cantik dari tengok kat tv
Betol tak tipu
ohye, memandangkan party ni bertemakan PINK, maka all of the decoration mostly pink
Rasa macam dah colour blindness plak, semua pink sampai jadi pink mata aku
Ni hiasan meja, air pown pink tau

Paling comel cupcake ni
Rasa sayang gile nak makan
Simple tapi cantik
Love it so much
Tapi, takut cupcake basi, lebih baik aku telan!
And the cupcake is soooooooooooo delicious
Rase rugi tak cilok banyak2
Lagipun, tak ramai pown yang datang, dalam 100++ je guest
Huhuhu

Keadaan party yang sangat happening membuatkan aku terlupa nak makan desert
Ada lah sedikit kekesalan sebab leka sangat dok tengok Lisa yang cantik jelita tu
Yang penting, ade dim sum!
Favourite kowt
Memandangkan orang tak ramai, maka dengan slumber nye aku tibai berketol-ketol dim sum
Ade aku kesah?
Dah la makan free
Orang kate, makan free lagi nikmat...betol ke?

Waktu ni time makan, ade sesi bergambar ngan Lisa ikut meja
Ni lah deskmate aku

Banyak game kitorang maen tapi aku humble, hanya menyokong deskmate dari belakang
Kitorang sikit je lagi nak menang tapi nak buat macam mane, tak de rezeki orang kata....
Sebelom berakhirnye party ni, ade beberapa award diberi
The winner of best dress jatuh kepada

Sumpah, dress die sangat awesome!
Untuk muslimah macam aku ni tak sesuai la kan, tapi bagi aku dress ni sangat cantik dan unik
Ade aura gitu

Bile dah habis party tu, kitorang diberi goodie bag
Kitorang dapat lip ice sheer colour, bb cream trial pack Sunplay Skin Aqua, majalah remaja dan yeaz, cermin kecil and tshirt pink party
Berbaloi-baloi sebab semuanya FREE
Dalam rushing-rushing aku nak balik kolej sebab ade program, sempat jugak aku cilok poster Lip ice
Aku tampal poster ni sebelah cermin melaram aku

Dengan harapan suatu hari nanti aku akan dipandang seperti orang lain pandang Lisa Surihani
Pastu, aku pilih poster ni sebab dalam poster ni Lisa macam bagi flying kiss kat aku
Amacam, ko ade?
Hahaha
Excited tak aku?
Okey la, rasenye dah panjang lebar aku bercerita, masa untuk study!
Khamis ni anis exam, doakan anis dapat menjawab soalan microbiology khamis ni ye
bye BYE bye
XOxo
Salam
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...