Nov 8, 2011

What would Puss in Boots do?


Assalamualaikum
Hi semua
Have you heard about Puss in Boots?
By the way, do you know Puss?
Puss is one of the character in Shrek and Kung Fu Panda, the cat!
Anis sure korang mesti tau punye lah, korang kan masih jiwa kanak-kanak, tipulah tak tengok Shrek tak pun Kung Fu Panda kan....

Pernah terbayang tak kalau korang adalah Puss tak pown Kitty Softpaws?
Hrmm...kalau lah anis yang jadi Puss or Kitty of course aman damai dunia ni (bajet!)
The things that I will do to save the world are (ceh, macam nak berkempen pulak) :
First skali anis akan make sure fighting skill anis the best of the best so that no one can defeat me!
Haiyak!
Secondly, as a cat, I have a lot of advantages
Anis akan gunakan tektik penyamaran terbaik which is anis akan menyamar sebagai kucing peliharaan yang sangat comel sehingga penjahat pown cair tengok muka comel anis..muahaha! Gotcha!
Then, anis akan simpan senjata rahsia disebalik bulu-bulu lebat anis, so that no one will notice about it
You better watch out!
As you all know, cat has good climbing skill
Yeah, this will totally help me to chase the bad guy or to run away from the enemy
Climbing up tall building? No problemo!
Last but not least, as a cat, anis telah diberi anugerah menghidu paling hebat!
Dari jauh dah dapat bau musuh dan juga salmon
What???
Hehehe
You hide, I seek!

Anymore idea?
Oh, tak boleh la bagitau semua, nanti penjahat tau, Bocor rahsia
Hehehe
Argh!!! I miss my cats a lot!
Tak sabar nak balik rumah
Oh ya, baru-baru ni one of my cat dilanggar lari
So sad...
Sekarang kat rumah dah tak ada kucing betina, semua bujang senang je...
Hrmm...nampaknye dah tak de waris la kucing-kucing kat rumah anis tu...
Oh Puss and Kitty, please be my cat's next generation
<'_'>
Till then, muahx!
Salam

4 comments:

  1. tetiba rasa cam jiwa kanak2 ribena sekejap, ahaha

    ReplyDelete
  2. wah , banyak idea la .

    beshkan cerita ini . macam nak nengok sekarang sahaja :)

    ReplyDelete
  3. good luck dear.. salam perkenalan :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...