Oct 8, 2011

please be honest lah


i'm seriously mad!
baru2 ni anis ade sponsor GA some blogger tu (cannot mention here =p), then die mintak pos barang yang anis nak sponsor tu dekat die
anis pikir, maybe lagi senang kowt die nak distribute hadiah dekat pemenang nanti
so, kindly i post the items via POS LAJU mahal
but then, this happen :



capital letter bold bling bling : SAYA KASI MAK SAYA
what???
seriously please lah be honest with what you are dealing with
kesian dekat pemenang GA/contest die nanti, elok2 je anis kasi baju baru, design tak same dengan mane2 kedai, boleh pulak die kasi mak die
pastu tak kan nak bagi kat pemenang bekas mak die pakai hari2
not make sense kan
then, nanti pemenang yang akan terima hadiah yang anis sponsor complaint
effect kat sape? kat anis jugak kan...
tak baek tau buat macam ni
this is not a joke lah dear
hrmm...
anis pun ade organize GA jugak dan anis pun teringin nak menang hadiah yang di sponsor tapi tak adil lah kan, nanti kontroversi pulak, semua hadiah anis yang bolot
hahaha
lepas ni nak ambik wuduk lah, nak kurangkan marah ni
marah tu kan hasutan syaitan
anis pun tak suke marah2 ni
last but not least : orang kate aku HOWT tapi aku tetap KOOL!!!
bye BYE bye
XOxo
˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

11 comments:

  1. jap..bile nabila bace balek betul2.
    nabila rase maksud dia 'refer' tu..
    bg hadiah uh kat dia mean dia yg nak hadiah uh..i think la

    ReplyDelete
  2. hrmm...maybe la kowt, die yang nak hadiah tu, anis je pikir positive sangat...manusia ni macam2 ragam...aduhai!

    ReplyDelete
  3. sbr je..mcm2 rgam tol orgkn.huhu..

    ReplyDelete
  4. eeeiiii. mana boleh macam tu ouh! tak malunyeee.

    ReplyDelete
  5. mcm ni punya org pun ada.donia2x

    ReplyDelete
  6. ish2.mcm tak ptt je. cian yg ptt mng tu. sabar ye. :)

    ReplyDelete
  7. hrmm...sabar la ni..dah tak marah da pown, redha je...hehehe
    tak pelah, rezeki die nak buat macam mane kan.. =)

    ReplyDelete
  8. habis camne ngan hadiah untuk contestant yg menang GA tu ?
    hish . . ada gak org mcm ni . .

    ReplyDelete
  9. bile bace bace un, aku rs budak nih memang me'referkan diri beliau.die mintak adiah tu tok bagi kat die jugak.tu y die malo malo tuh. haha

    ReplyDelete
  10. ish3!xpatut2..wlaupon dye kte da rmay sponser..tp dye x ptut amik brng yg org sponser untk GA dy, wlaupon dye nak sngat hdiah 2 sbb tu kn amanah..cer tngk GA tengkunizam..sponser dye rmy gile..tp dye x amik pon adiah2 tu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...