Oct 8, 2011

please be honest lah


i'm seriously mad!
baru2 ni anis ade sponsor GA some blogger tu (cannot mention here =p), then die mintak pos barang yang anis nak sponsor tu dekat die
anis pikir, maybe lagi senang kowt die nak distribute hadiah dekat pemenang nanti
so, kindly i post the items via POS LAJU mahal
but then, this happen :



capital letter bold bling bling : SAYA KASI MAK SAYA
what???
seriously please lah be honest with what you are dealing with
kesian dekat pemenang GA/contest die nanti, elok2 je anis kasi baju baru, design tak same dengan mane2 kedai, boleh pulak die kasi mak die
pastu tak kan nak bagi kat pemenang bekas mak die pakai hari2
not make sense kan
then, nanti pemenang yang akan terima hadiah yang anis sponsor complaint
effect kat sape? kat anis jugak kan...
tak baek tau buat macam ni
this is not a joke lah dear
hrmm...
anis pun ade organize GA jugak dan anis pun teringin nak menang hadiah yang di sponsor tapi tak adil lah kan, nanti kontroversi pulak, semua hadiah anis yang bolot
hahaha
lepas ni nak ambik wuduk lah, nak kurangkan marah ni
marah tu kan hasutan syaitan
anis pun tak suke marah2 ni
last but not least : orang kate aku HOWT tapi aku tetap KOOL!!!
bye BYE bye
XOxo
˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...