Sep 26, 2011

reunion kelas lapan 07/08 ^_^


Assalamualaikum
hi semua
long time no update, this time anis update with a lot lots of picture
hehehe
thanks to sarah sebab pujuk fify bawak her DSLR
boleh ler ber camwhore!!!
reunion ni hari ahad yang lepas
naseb baek plan kali ni jadik walaupun tak semua ade
ade yang dah fly, miss them a lot!
sebelum memulakan upacara reunion terhormat ni, anis, sarah and syira brunch kat mcD
rase pelik plak bile tak kenyang slepas menelan double cheese burger + coke + fries
ade symptom nak gemuk nih, alhamdulillah!
then, kitorang ke shah alam by kereta api tanah melayu, KTM lah senang citer kan
hahaha
sesampai aje, selepas solat zohor dan yang sewaktu dengannye, kitorang ke Plaza Alam Sentral (PAS) which is sangat fofular di kalangan rakyat2 shah alam especially student uitm (aku pun bekas student uitm gak, hehehe)
nampak nye semua orang lapar menunggu kitorang sampai shah alam, sorry la beb, ktm slow...
=p
then, kitorang makan kat noodle station di SACC Mall
sorry to say but noodle station is not my taste, cewah!
maybe ade je yang sedap tapi anis yang salah pilih
next time boleh cuba lagi, yeay!

 noodle station=hampeh
tapi posing tetap best!
from the left : sarah, me and piqah + half chong (purple shirt)

 tengah menunggu makanan
lapaq!
sarah again, me and syira plus arip copa

sambil2 tunggu makanan, kitorang call classmate laen, saje nak bagi diorang jealous!
time ni tengah cakap ngan pah
miss her!

 bile dah kenyang, masa untuk membakar lemak plak
yes, kitorang pi maen bowling kat PAS
naseb baek tak ramai orang, tak delah kena tunggu turn

 from the left : fify, me and sarah again
sempat snap picture time game

 oh yeah! baru sahaja melicinkan longkang yang dah sememangnye licin berkilat
who cares!

 the pink ball is the heaviest, trust me!
=p

snap picture menggunakan polaroid fify, ni pengaruh korea lah ni
polaroid sangat comeyl, nak beli lah satu, sape nak blanje?
hehehe

lpas penat bermain, kitorang ke taman tasik shah alam
ramai orang kowt tapi tak delah sesak mane pown
dan yang paling penting, mase untuk photoshoot!!!
gaye korea wajib ade
hahaha
peace yaw!

pose paling ayu

this is all of us yang attend reunion kali ni
even tak ramai yang datang but there's a lot of gossips untuk story mory
huhuhu

 masa untuk menghabiskan baki fries waktu brunch kat mcD tadi

dah penat posing maut bagai, maka kitorang menuju ke seksyen 7 plak, cari surau then nak pi makan kat Barra sebab one of us puasa
so teman dia bukak puasa lah
best tau Barra ni
paling best naan cheese
so yummy!

dan yang paling2 syiok skali, kitorang dapat makan FREE!
hahaha
sebab nye kitorang terpilih for being barrarized!
so syiok!!!
berbaloi-baloi...
untung la, tak payah bayar kue teow kung fu, roti naan cheese and teh ais

after dah makan, kena rush balik ke kl, takut nanti kena sekat kat pak guard, sape nak tanggung???
huhuhu
pesanan penaja, makan lah kat barra, mane tau korang bertuah hari tu
tips, cakap kuat2 yang makanan depa sedap2
betoi, tak tipu
hehehe
bye BYE bye
XOxo
˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

5 comments:

  1. makan ramai2 memang sedap..
    lagi2 dengan orang yang kita sayang..:)

    ReplyDelete
  2. betol tu diana, tambah2 lagi dapat makan free, best giler!

    ReplyDelete
  3. bestnyer jalan2. bara? tak tahu plak. jeles tgk korang reunion la.

    ReplyDelete
  4. thanks lieyly ^_^
    fiqa, cer try makan kat barra, kat seksyen 7...dekat ngan pintu belakang uitm shah alam...huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...