Sep 17, 2011

photoshoot with act.studio


Assalamualaikum
hi semua
niat di hati nak update blog tapi al-maklumlah sekarang kan weekend jadi banyak lah event
hehehe
semalam pegi rumah terbuka, nun jauh di shah alam dan klang
hari ni plak ade open house kat rumah chenta hati
makan je keje, suke2!
hehehe
pastu dapat tapau plak tu, lagi la suke!

semalam after balik dari open house, tak sempat nak rehat, terus siap2 untuk photoshoot kat act.studio
photoshoot untuk ape?
saje, suke2...lagipun dapat murah, RM58 je instead of beratus-ratus, thanks to milkAdeal for this great promotion!
ni first time ni nak photoshoot bagai
selalunye snap picture pakai henset jek, kesian...
ye la, kite tak mampu nak beli DSLR cam kome, sigh...
nak mencari act.studio ni agak sesat la sebab tak biasa area2 seri kembangan ni
dekat 40 minit jgak la makan buah langsat (sesat)
huhuhu
last2 jumpe jgak, alhamdulillah
agak nervous jgak lah waktu mula2 nak shoot
malu + excited
naseb baek shoot kat dalam studio, kalau outdoor nanti kang orang gelak je tengok model tak bertauliah  ni pose
muahaha
after penat lelah pose, ini lah hasilnye
.
.
.
first picture, nampak kekok kan? hehehe

ececeh, tengok ape tue?

banyak lagi gambar tapi cukup lah ni kan?
hehehe
bye BYE bye
XOxo
˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

7 comments:

  1. anis.. gambar yang last sekali tu comel sgt :)

    ReplyDelete
  2. Chewahh. Jadik model sambilan. Hehe. Suke tgk 2nd picx! Style~ :D

    ReplyDelete
  3. thanks fieka ^_^
    sadiq, photographer yang suh anis pose cam gitu, clap2 to him, style kan =)

    ReplyDelete
  4. comel gile gmbr last tu, nice one. best dpt photoshoot

    ReplyDelete
  5. anis, wahh sweet gila jeles kita tawu tak. haha. em kite 1st year. year paling tough katenye T___T

    ReplyDelete
  6. dont jeles2 ila..nanti ila pi la photoshoot, seriously it's fun!
    good luck for ur study...insyaAllah lulus dengan cemerlang, amin ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...