Sep 14, 2011

johny english reborn (nuffnang premiere screening)



Assalamualaikum
hi semua
semalam anis pegi premiere screening johny english kat mid valley, much thanks to nuffnang!
i love nuffnang!
dan kebetulan pulak semalam birthday centa hatiku
naseb baek ade nuffnang, tak payah susah2 beli hadiah
hahaha
kejam kan?
but, centa hatiku nampak nye happy jek, gelak dari awal sampai habis cerite, bergema satu hall dengan ketawa besar die tuh, kalah tauke pajak gadai
rupe pown dah macam tauke, cume tak boroi je
hahaha
so?
okey2, bukan itu anis nak cerita kat sini, meh anis kasi review sikit cite johny english ni
sebelum tu jom tengok trailer dulu


johny (Rowan Atkinson/mr bean) telah dipecat dari spy agency kerana gagal dalam menyelamatkan satu kes pembunuhan perdana menteri di satu tempat, sorry tak ingat name negara tuh, al-maklumlah short term memory
hehehe
then, after years (tak ingat lah brape tahun lepas tu) johny telah dipanggil oleh spy agency nye utk selesaikan kes cubaan membunuh perdana menteri china plak
dan kali ni dibantu oleh Tucker
yang paling tak boleh blah ade mak cik cleaner
nampak je macam orang biasa padahal penjahat kowt
u have to watch it urself this aunty ma!
selidik punye selidik (utk pendekkan cerite), johny dapat tau yang salah seorang member dalam organisasi spy mereka adalah ketua penjahat tapi johny tak tau sape
nak tau sape?
u gonna watch this movie!
seriously it is fun!
in cinema this thursday which is tomorrow, 15 september 2011

oh, got a lecture
*sorry for lame story, i'm not a good story teller but this movie will gonna make you LOL!
bye BYE bye
XOxo
˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

7 comments:

  1. alhamdulillah miss lolly, memang tak sangke akan dapat tiket johny english, next time nak join lagi lah event kat nuffnang..hehehe

    ReplyDelete
  2. wahh,bestnye nuff bg tcket free,nak jgkk :)
    cite ni mcm best je.nak tgk la :)

    ReplyDelete
  3. hahahh..sya pun nak jugak bile lah boleh dpt...

    cun awk cun ..!!
    xyz4mir.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...