Aug 13, 2011

Saat2 menanti kedatangan ahli keluarga baru part 2

Assalamualaikum
hi semua!!!
hehehe
sbelom sambung cerita, anis nak mintak maap sebab lambat sambung citer panas ni
janji nak sambung semalam tapi hari ni baru nak update
hehehe
sorry yep
semalam penat sangat, x tido malam anis sebab adik baby nanges...
ade yang blom bace part 1 lagi? kalau blom, bace sini
hehehe
cerita sbelom ni habis kat part KBMC kan?
okey, bile da sampai KBMC, mak anis pegi la check ape semua tapi doktor cakap belom masa lagi untuk deliver baby
so, kena tahan dekat KBMC
lame jugak kena tahan
mak anis cakap kejap2 rase sakit pastu tak sakit dah
hisy, baby ni maen2 plak...nak keluar ke idak ni?
dari 8 haribulan sampai lah pagi 10 haribulan mak anis rase kejap2 sakit, kejap2 okey balik
anis tak tahu lah rase macam mane kan sebab takde pengalaman lagi tapi kesian anis tengok mak anis tuh...
sampai tahap mak anis cakap nak operate
last2, pukul 6.30 pagi, 10 Ramadhan, mak anis masuk labour room sebab dah sakit sangat dah, tak macam sebelom ni
hrmm, baby takut lah tu bile mak anis cakap nak operate, dah tak maen2 dah
nakal ye baby ni...
huhuhu
alhamdulillah, tepat pukul 7.58 pagi terdengar tangisan adik anis yang kuat lagi lantang
hahaha
anis rase syukur sangat2 sebab dah lame tunggu baby lahir akhirnya lahir lah jugak
tak sabar nak maen ngan baby
^_^
dah siap2 mandikan ape semua, dah pakai baju (bau kedai lagi tu), nurse bagi dukung sat baby
olololo
chomeyl nyew diew!
siap senyum lagi tuh...
ini lah dia baby aqil

p/s : kepada adik aqil, kalau ko dah besar nanti bace balik entry kak long tulis ni!
kah kah kah

bye BYE bye
XOxo
˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

4 comments:

  1. wah...bestnye dpt adik kecik...hehe...comel lak tu...thniah2... ^^

    ReplyDelete
  2. best2...hehehe...comel macam kakak die kan? (pfft...)
    thanks awak ^_^

    ReplyDelete
  3. Yayy! Anis dapat baby. Congratez anis! Congratez dkt mak anis jugak. Syukur. Nak datang melawat, kat kelantan, jauh ler pule. Kirim salam mak Anis nti yer :)

    ReplyDelete
  4. thanks izzani =) xpe2, nanti anis sampaikan salam kat mak anis yep...hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...