Aug 11, 2011

Saat2 menanti kedatangan ahli keluarga baru part 1

Assalamualaikum
hi semua
rindu anis tak?
hahaha
perasan btol, tak de sape rindu ngko lah!
ok2, fine...
tak kesah lah korang rindu ke tidak, ni anis nak cerita pasal adik baru anis ni
cop2, anis da umur 20 tahun tapi ade adik baru? what???
yes YES yes
Okey lah, tak mao mukadimah panjang sangat, jom layan ini cerita...

pada 6 ramadhan 1432H, nenek anis masuk wad sebab nak operate mata, nak tukar manik...
yelah, dah tua2 mata pown rosak la kan...(pesanan : jagalah nikmat yang Allah kurniakan kepada kita sebaik mungkin kerana bila2 masa saja Allah boleh ambil balik nikmat untuk kita tu)
so, anis kena tunggu nenek dkat wad lah memandangkan anis cucu paling tua yang available kan
huhuhu

keesokan hari nya baru nenek anis operate
alhamdulillah, selamat
petang tu nenek anis dah boleh balik rumah
sedang lepak2 ngan nenek kat hospital, abah anis call and cakap dengan tenang yang abah nak ambik anis kat hospital pkul 10 pagi dan....terus pegi Kota Bharu Medical Centre (KBMC) sebab mak aku nak branak weh
abah aku bunyi cam relax je
maybe sebab anak ke-5, dah biasa dah situasi macam ni
kowt2 la kan
oh ye, hospital yang nenek aku operate tu Hospital USM
disebabkan labour room HUSM ditutup sebab renovate
so, parents aku dah decide la nak selesaikan segala urusan bersalin di KBMC
dah tiba kat KBMC
ape yang berlaku?
kita sambung esok la plak ek
nak jage baby
olololo
mmmuaah
bye BYE bye
XOxo
˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

4 comments:

  1. Wauuu, congratee! Beraty ngn adik baru la ye tahun ni;) kite samela, tp adik sye dh 10 bulan, kre first time gak la smbut rye ngn die!

    ReplyDelete
  2. untung la :) ain 17/8 inshaAllah dapat anak buah first :D

    ReplyDelete
  3. wah2, sama2 lah kita beraya dengan baby baru ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...