Feb 3, 2011

WELCOME TO THE CLUB!


hello HELLO hello
happy HAPPY happy sangat2 hari ni (",)
kenape? sebab hari ni 3 februari...so? hari jadi aku lah!
hehehe...
nak cakap thanks dekat ibuku kerana bersusah payah mengandungkan aku selama 9 bulan, melahirkan aku pada tanggal 3 februari 1991 dan menjaga aku sebaik-baik nya dari kecil sampai ke tua..tua? x2, sampai aku kawen...insyaAllah...hehehe
aku jugak nak cakap tenkiu dekat kawan2 kerana x putus2 ucapkan "happy birthday" kat aku walaupun ada yg sekadar wish "hb" means happy birthday...hahaha...thanks guys, u r the best of the best!
Oh My Gosh! OMG!
rupe-rupe nye aku dah masuk alam 20-an, wargh!!! x nak2! nak still jadi teenager, x nak adult...hahaha, ingat lagi time kecik2 dulu selalu berangan nak cepat2 jadi besar and nak keje la, kawen la, itu la ini la, tp bile dah besar nak jadi kecik balik, memang impossible lah except for conan and haibara kan...? boleh bagi sy pil mengecik tu x? or mr gru (despicable me), can u lend me ur shrink ray..???
wakaka!
what the...anis athia...
sorry la x betol sikit...hehehe
on my birthday, x kuar celebrate pown..orang laen happy2 dok rumah, aku plak menggatal balik hostel awal2...minitest punya pasal la ni..banyak betol nak kne revise...sumpah, aku x nak repeat..please..
disebabkan cafe tutup, kitorang yg stay kat hostel order mcd for lunch...kalau hari2 makan mcd bankrupt la aku..huhuhu...
lpas makan dgn gembira nye, si emi plak buat lawak..haisy..terima kasih emi kerana buatkan jantung aku berdenyut 360 beat per minute...
okey la, got to go
bye BYE bye
XOxo
˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...